Tétel: EX10040592

|

Modell: PHYSA DINAN WHITE

Összecsukható masszázságy - extra széles (70 cm) - dönthető lábtartóval - bükkfa - fehér

65 890,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • mobil – gyorsan felállítható a rendelőben vagy közvetlenül az ügyfélnél
  • stabil – a bükkfából készült váz teherbírása max. 227 kg
  • könnyen kezelhető – a PVC párnahuzatok vízállóak, szennyeződéstaszítóak és könnyen tisztíthatók
  • individuális – a magasság és a lábtámasz ügyfele igényeinek megfelelően állíthatók be
  • kényelmes – a 70 cm széles, 40 mm vastag párnázat, a kartámla és a kihagyás a fej számára garantálják a kényelmes fekvést minden helyzetben

TERMÉK LEÍRÁSA

Összecsukható masszázságy a változatos használathoz

Akár növelni szeretné a masszírózó ágyak számát, akár otthon vagy az irodában szeretné kezelni ügyfeleit – a physa összecsukható masszázságyával kibővítheti kozmetikai és masszázs szolgáltatásait. A masszázsasztal könnyen szállítható és pillanatok alatt felállítható, így Ön mobilisan dolgozhat és maximális kényelmet biztosíthat vendégei számára a kezelések során.

Mobil és stabil masszázságy kényelmes párnázattal és 70 cm-es szélességgel

A masszázságyat egy foganytúval ellátott bőröndként hajthatja össze, amit csak ki kell nyitni és azonnal használatra kész. A tömör bükkfából készült váz könnyen kihajtható, az ülőfelület és a háttámla pedig kényelmes, kárpitozott fekvőfelületet kínálnak. Egyszerűen rögzítse a fejtámlát, a karfát és a tárolópolcot a hordozható masszázságy vázához – és máris kezdődhet a nyugtató masszázs!

A robusztus váz és a masszázs ágy felépítése 227 kg teherbírást tesz lehetővé, így az ágy ideális kicsik és nagyok számára is. Az optimális és hátkímélő munkapozíció érdekében állítsa be a magasságot 620–870 mm között a csavaros rögzítők segítségével.

Összecsukható masszázsasztal a teljes kikapcsolódás érdekében

A fehér színű 40 mm vastag kárpit gondoskodik vendégei kényelméről még hosszabb kezelések során is. A lábtámaszt különböző szögekben állíthatja be 15° és 50° között. A nyakpárna maximális kényelmet garantál vendégei számára. A fejtámla és a háttámla egy kivehető résszel rendelkezik, így ügyfele kényelmesen feküdhet hason is.

A huzat PVC-ből készült, amely kellemes tapintású és könnyen tisztítható vízzel, valamint az olajok sem hagynak nyomot a kárpiton. A tartós anyagnak köszönhetően az alapos fertőtlenítés sem jelent gondot. Az összecsukott masszázsasztalban minden kivehető elem számára van hely, és rendkívül könnyen szállítható.

MŰSZAKI ADATOK