Tétel: EX10040442

|

Modell: PHYSA MONTPELLIER BLUE

Összecsukható masszázs szék - 130 kg - Kék

58 890,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • ergonomikus – az ülőfelület, a lábtámasz és a fejtámla optimális pozíciót biztosítanak a hátkezelések során
  • stabil – a robusztus acélváz teherbírása legfeljebb 130 kg 
  • kényelmes – mélyedés a fejtámlában, vastag párnázat és kellemes PVC huzat
  • könnyen karbantartható – a felületek könnyen tisztíthatók és nem érzékenyek az olajra vagy a vízre
  • mobil – a hordtáska és könnyű konstrukció megkönnyítik a szállítást

TERMÉK LEÍRÁSA

Állítható masszázs szék a physa-tól

A PHYSA MONTPELLIER BLUE összecsukható masszázs széket elsősorban hát- és nyakkezelésekre tervezték. A szék elosztása úgy lett kialakítva, hogy ügyfele hasával a támlához fordulva tudjon ülni, anélkül hogy véletelenül meghúzná magát. Összecsukott állapotban a masszázs szék könnyen hordozható és kényelmesen szállítható közvetlenül ügyfeleihez, valamint a széket néhány egyszerű lépésben felállíthatja szépségszalonjában, masszázs- vagy tetoválóstúdiójában.

Tökéletes beállítás a masszázs- és a wellnesskezelések során az összecsukható masszás szék segítségével

A masszázsszék részei, az ülőfelület, a lábtartó, a mellkastartó és a fejtámla biztosítják a szükséges stabilitást a masszázs vagy más kozmetikai kezelések során. A kartámasz hozzájárul a nyugodt, kényelmes és pihentető testtartáshoz. Az optimális kényelmet ülő helyzetben a párnázott felületek garantálják, melyek elkerülik a kellemetlen nyomáspontokat és megfelelően igazodnak a testhez.

A fejtámla 1150–1350 mm magasságba és -90–45°-os dőlésszögbe állítható, vagyis tökéletesen igazítható az ügyfél igényeinek megfelelően. A mélyedésnek köszönhetően az arc rendkívül kényelmesen, egyenes helyzetben tartható. A szék párnázatát PVC borítja, így a összecsukható masszázsszék egészég és szépség kategóriánkból könnyen karbantartható, és nem érzékeny sem az olajra, sem a vízre.

Mobil masszás szék maximális stabilitással

A stabil, porbevonttal ellátott acélváz teherbírása 130 kg, és használat közben mindig stabilan áll. A tökéletesen összehangolt kialakítás további stabilitást garantál, mivel a súly egyenletesen oszlik el a masszázsszéken. Összecsukva a masszázsszék formája kompakt és könnyen szállítható a mellékelt táskában.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények