Trustpilot
(4) értékelés

Izomzat modell - unisex - 27 részes - 76 cm magas

141 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10040349

|

Modell: PHY-BM-5

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan július 18., csütörtök
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
141 990,00 Ft
3+
5%
134 890,50 Ft
5+
10%
127 791,00 Ft
10+
15%
120 691,50 Ft
Főbb jellemzők
  • pontos - részletes 3D-modell az emberi anatómiáról
  • jól látható - a színes és 27 részre szedhető orvosi modell érthetően mutatja be az emberi izomzat és a szervek szerkezetét
  • univerzális - ideális oktatási eszközként és praxisok számára
  • mobilis - könnyen bevihető az előadóterembe, az osztályterembe stb.
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

Pontos izomzat modell

A PHY-BM-5 háromdimenziós izomzat modell a physa rendelői felszerelései közül, minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyet az emberi izmok reprodukciója megkövetel: a részletek anatómiai formái pontosak és gondosan színezettek. A 27 részes modell segítségével szemléltethetők a legfontosabb izmok és szervek, vagyis az anatómiai modell ideális kiegészítő szakorvosi rendelők, kórházak, iskolák számára és egyetemi szemináriumokra.

Az orvosi izomzat modell megkönnyíti a tanulást és a szemléltetést az iskolákban, egyetemeken, valamint az orvosi praxisokban

A 76 cm magas teljes test modell izmokkal kicsinyített mása az emberi test méretének. Az egyes testrészek megformálása részletes és valósághű. A bordákkal ellátott teljes hasfal, a karok és a lábak a számos izommal, valamint a fontos szervek, mint a tüdő, a szív, a máj, a belek és a gyomor egyesével kiszedhetők a modellből. A szervek belső szerkezeteinek alaposabb vizsgálata érdekében a tüdő és a szív szervek félbe szedhetők. A koponya teteje leemelhető, az agy két felének megtekintéséhez.
Az izomrendszer anatómiai modell segítségével bemutathatók az alábbiak, vagyis a modell egy orvosi praxisból és egyetemi előadóból sem hiányozhat. Ahogy a physa összes kiváló minőségű anatómiai modellje esetében, itt is a következők érvényesek: a fontos funkciók, valamint a betegségek kiválóan szemléltethetők az élethű 3D-modell segítségével. Az élethű vizualizáció segíti a megértést és a tanulást. Mindezek mellett a háromdimenziós modellel pontosan elemezheti és magyarázhatja el az egyes izmok különböző funkcióit is.
A speciális, könnyű műanyag különösen valósághű formát tesz lehetővé. Az anatómiai modell kivitelezése magas színvonalú és robusztus. Az anatómiai modell fényes rozsdamentes acélból készült alapra van helyezve, ami további stabilitást biztosít a kiváló minőségű háromdimenziós szerkezetnek.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


4.3

4 értékelés alapján

Rendezés :

24 nappal ezelőtt Közzétéve Expondo Switzerland

Jó termék

Nagyon elégedett vagyok a termékkel és a szállítással.

Eredeti értékelés megjelenítése

24 nappal ezelőtt Közzétéve Expondo Switzerland

Jó termék

Nagyon jó termék

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo Italy

Kiváló pult anatómiai modell

Kicsi, de jól kidolgozott. Az alkatrészek mágnesesek és jól kidolgozottak. Minden izom számozott és társítva van a kapcsolódó papírtáblázatban. Az egyensúly jó, még akkor is, ha a belső szervek eltávolításakor egy kicsit elveszti az egyensúlyt

Eredeti értékelés megjelenítése

6 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Romania

Nincs megjegyzés.

Eredeti értékelés megjelenítése

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan lehet tisztítani a modellt?

A modell tisztításához és portalanításához csak egy szivacsra, egy kendőre és kíméletes tisztítószerre van szükség.

Bonyolult az anatómiai modell összerakása?

A modell összeszerelése nagyon egyszerű: mindössze annyit kell tennie, hogy meghúzza az három csavart az lábfejeket az állványhoz rögzíti.

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket