Tétel: EX10040349

|

Modell: PHY-BM-5

Izomzat modell - unisex - 27 részes - 76 cm magas

159 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • pontos - részletes 3D-modell az emberi anatómiáról
  • jól látható - a színes és 27 részre szedhető orvosi modell érthetően mutatja be az emberi izomzat és a szervek szerkezetét
  • univerzális - ideális oktatási eszközként és praxisok számára
  • mobilis - könnyen bevihető az előadóterembe, az osztályterembe stb.

TERMÉK LEÍRÁSA

Pontos izomzat modell

A PHY-BM-5 háromdimenziós izomzat modell a physa rendelői felszerelései közül, minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyet az emberi izmok reprodukciója megkövetel: a részletek anatómiai formái pontosak és gondosan színezettek. A 27 részes modell segítségével szemléltethetők a legfontosabb izmok és szervek, vagyis az anatómiai modell ideális kiegészítő szakorvosi rendelők, kórházak, iskolák számára és egyetemi szemináriumokra.

Az orvosi izomzat modell megkönnyíti a tanulást és a szemléltetést az iskolákban, egyetemeken, valamint az orvosi praxisokban

A 76 cm magas teljes test modell izmokkal kicsinyített mása az emberi test méretének. Az egyes testrészek megformálása részletes és valósághű. A bordákkal ellátott teljes hasfal, a karok és a lábak a számos izommal, valamint a fontos szervek, mint a tüdő, a szív, a máj, a belek és a gyomor egyesével kiszedhetők a modellből. A szervek belső szerkezeteinek alaposabb vizsgálata érdekében a tüdő és a szív szervek félbe szedhetők. A koponya teteje leemelhető, az agy két felének megtekintéséhez.

Az izomrendszer anatómiai modell segítségével bemutathatók az alábbiak, vagyis a modell egy orvosi praxisból és egyetemi előadóból sem hiányozhat. Ahogy a physa összes kiváló minőségű anatómiai modellje esetében, itt is a következők érvényesek: a fontos funkciók, valamint a betegségek kiválóan szemléltethetők az élethű 3D-modell segítségével. Az élethű vizualizáció segíti a megértést és a tanulást. Mindezek mellett a háromdimenziós modellel pontosan elemezheti és magyarázhatja el az egyes izmok különböző funkcióit is.

A speciális, könnyű műanyag különösen valósághű formát tesz lehetővé. Az anatómiai modell kivitelezése magas színvonalú és robusztus. Az anatómiai modell fényes rozsdamentes acélból készült alapra van helyezve, ami további stabilitást biztosít a kiváló minőségű háromdimenziós szerkezetnek.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK