Új

Tétel: EX10040631

|

Modell: PHY-PC-01

Pedikűrös szék - lábtámaszsal és lábfürdővel

181 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • stabil – robusztus acélszerkezet, 200 kg maximális teherbírással
  • állítható – állítható ülésmagasság, háttámla és lábtámasz, 360°-ban elforgatható
  • könnyen karbantartható – a szintetikus bőrből (PVC) készült víz- és olajtaszító felületnek köszönhetően a kezelőszék gyorsan és alaposan tisztítható
  • csendes – a hidraulikus emelőmechanizmus csendesen és megbízhatóan működik 
  • elegáns – az elegáns fehér szék minden kozmetikai szalonba jól illik

TERMÉK LEÍRÁSA

Tökéletes pozíció a lábtartóval és lábfürdővel ellátott pedikűrös széken

A physa állítható pedikűrös széke vendégei számára maximális kényelmet, Önnek pedig megfelelő, gerinckímélő munkapozíciót garantál a kezelések ideje. A kozmetikai széket elsősorban pedikűrhöz terveztük, de más kozmetikai kezelésekhez is megfelelő, amelyek során elengedhetetlen a kényelmes ülőpozíció. A stílusos kialakításnak és a kiváló minőségű konstrukciónak köszönhetően a kozmetikai ágy a lábgyógyászati praxisok mellett ideális szépség- és tetoválószalonokba, vagy wellness létesítményekbe.

Pedikűr szék állítható funkciókkal vendégei kényelme és az ergonomikus munkavégzés érdekében

A pedikűrszék egyénileg igazítható az adott kezelésnek és vendégei igényeinek megfelelően. Az ülésmagasságot egy kar segítségével állíthatja be hidraulikusan 480–740 mm között, valamint a maximális kényelem érdekében a háttámla is állítható . A lábtartó és a szék 360°-ban forgatható. A beállítási lehetőségek széles skálájának köszönhetően mindig optimális pozíciót érhet el a pedikűr során.

Stabil acélszerkezetének köszönhetően a kozmetikai kezelőszék gond nélkül terhelhető 200 kg-ig. Extra nagy ülőfelületével és puha ülőpárnájával a kezelő szék rendkívül kényelmes még a magas vendégek számára is. A 8 cm vastag, habszivacs párnázat számos elvégzett kezelést követően is tökéletes komfortot garantál.

A pedikűr szék huzata kiváló minőségű műbőrből készült, így gyorsan és egyszerűen tisztítható, vagyis megfelel a legmagasabb higiéniai követelmények. A robusztus, valamint olaj- és vízálló polivinil-klorid (PVC) huzatnak köszönhetően a kozmetikai kezelőágy, még a sok éven át tartó használat és a számos tisztítás után is kifogástalan és professzionális megjelenést nyújt. Az acélból készült talp és a lábtartó, valamint a strapabíró műanyagból készült lábfürdő szintén hozzájárulnak a kozmetikai ágy hosszú élettartamához.

MŰSZAKI ADATOK