(1) értékelés

Tétel: EX10011901

|

Modell: RC-WGPS930

Élelmiszer-hulladék aprító - 930 W - 4000 fordulat / perc - független pneumatikus kapcsolóval

87 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • praktikus - lehetővé teszi a főzés és az élelmiszer-hulladék higiénikus eltávolítását, a konyha takarítása ezentúl gyerekjáték lesz
  • erőteljes - 930 W és 4.000 U/min fordulatszám
  • megbízható - a magas fordulatszámnak és a folyamatos üzemnek köszönhetően az eszköz gyorsan és egyszerűen aprítja fel a konyhai hulladékot
  • csendes - a hulladékaprító rendkívül jó hangszigeteléssel rendelkezik
  • tartós - a kiváló minőségű anyagoknak, a robusztus felépítésnek és a hőterhelés elleni védelemnek köszönhetően
  • tartozékok - pneumatikus kapcsoló a biztonságos használatért

TERMÉK LEÍRÁSA

Erőteljes és csendes: élelmiszer-hulladék aprító pneumatikus kapcsolóval

A Royal Catering hulladék aprítójával egyszerűen és higiénikusan semmisítheti meg a főzés után keletkező élelmiszer hulladékot. Az eszköz segítségével pillanatok alatt eltávolíthatók a növényi hulladékok, tojáshéj, húsdarabok, apró csontok, halcsontok, illetve egyéb konyhai maradékok. Vessen véget a kellemetlen szagoknak, a bosszantó rovaroknak, a szemeteshez való állandó szaladgálásnak és válasszon egy higiénikus és kényelmes megoldást az éttermébe, szállodájába, vagy iskolák, illetve kórházak üzemi konyháiba, étkezdéibe!

Higiénikus konyhai hulladék aprító

A 930 W teljesítménynek köszönhetően a konyhai élelmiszer-hulladék aprító megbízható segítsége lesz, ha a munkafelület tisztán tartásáról van szó. A 4000 U/min fordulatszám és az 1 literes űrtartalom gondoskodnak a nagy mennyiségű élelmiszermaradék felaprításáról és problémamentes elvezetéséről. Az eszköz nem csak praktikus, de rendkívül higiénikus is. Kiváló hangszigetelésének köszönhetően a konyhai hulladék aprító készülék működése rendkívül csendes.

Az aprító rozsdamentes acél anyaga, robusztus felépítése és a termikus túlterhelés elleni védelem garantálják a hulladék aprító hosszú élettartamát. A termék kompatibilis a legtöbb mosogatóval. Az élelmiszer-hulladék aprító felszerelése nagyon egyszerű, az eszköz közvetlenül a mosogató alá illeszkedik, anélkül, hogy értékes helyet foglalna el. A szállítási csomag tartalmaz egy pneumatikus kapcsolót is a biztonságos használathoz. Egyszerűsítse le a konyhai folyamatokat a hatékony hulladék aprítóval, a Royal Catering vendéglátóipari termékei közül!

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

01.06.2023

Il prodotto è stato montato da poco per adesso no problem. Comunque al telefono personale molto cordiale e preparato.