(7) értékelés

Termék: EX10011026

|

Modell: RCSS-10 ECO

Forró csokoládé készítő - 10 liter - LED kijelző

145 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.
db
Kedvezmény
Termékenként
3+
5%
138 690,50 Ft
5+
10%
131 391,00 Ft
10+
15%
124 091,50 Ft
Hamarosan újra készleten
Legalacsonyabb ár garancia
Royal Catering
Főbb jellemzők
  • 10 literes nagy kapacitás
  • korszerű, digitális kontroll kijelző a könnyű kezelhetőségért
  • energiatakarékos a gazdaságos és költséghatékony motornak köszönhetően
  • 8-12 órán át tartó munkavégzés a nagy teljesítménynek köszönhetően
  • ártalmatlan BPA-mentes polikarbonátból készült
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Ács János 9 nappal ezelőtt

Megvagyunk elégedve a termékkel, ajánlom.

Műszaki adatok

Anyag
Polikarbonát
Szín
Fekete
Kijelző
LED
Feszültség [V]
230
Teljesítmény [W]
440
Üzemi ciklus [óra]
8 - 12
IEC védelmi osztály
I
Csepegtető tálca
Igen
Gumilábak
Igen
Kapacitás
10 l
Poharak max. magassága
100 mm
Méretek (HxSzéxMa)
38 x 30.7 x 57 cm
Súly
6.6 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
42 x 37 x 62 cm
Szállítási súly
9.2 kg

Szállítási csomag

  • forró csokoládé készítő RCSS-10 ECO
  • kefe
  • használati útmutató

Termékleírás

Forró csokoládé készítő - 10 liter - LED kijelző

Varázsoljon Ön is omlós forró csokoládét a Royal Catering RCSS-10 ECO forró csokoládé készítőjével! A speciális lapát rendszer folyamatosan kevergeti a forró csokoládét, így az csomómentes és csodálatos ital lesz. Az eszköz akár forralt bor, tea, illetve egyéb forró italok adagolására is ideális. Forró tej, kávé vagy forraltsör - italadagolónk rendkívül sokoldalúan használható, legyen szó akár menzákról, éttermekről, vagy svédasztalokról. A gép csak folyékony csokoládéhoz alkalmas. Kérjük, olvassza fel a csokoládét, mielőtt az adagolóba helyezi.
A kakaóadagolóval az italokat 10 literes tartályban melegítheti fel a megfelelő hőmérsékletre. A professzionális és időtlen megjelenés minden bárban, svédasztalon, illetve étteremben felhívja magára a figyelmet. Az átlátszó tartály szemetgyönyörködtetően prezentálja a forró csokoládét. A tartály egy zárral stabilan és biztonságosan került rögzítésre a kakaóadagoló házán. Tisztítás esetén a tartály egyszerűen levehető.
Az érintő képernyős digitális ellenőrző rendszerrel termékünk kényelmesen és egyszerűen kezelhető. A hőmérséklet, a keverő és a melegítés néhány gombnyomással szabályozható. A modern, felhasználóbarát LED kijelző tájékoztatja a felhasználót, hogy a készülék be- vagy ki van-e kapcsolva, valamint megjeleníti a műveleteket is. Az ON/OFF kapcsoló a készülék oldalán található. A túlmelegedés elleni védelem biztosítja, hogy az italadagoló ne melegedjen túl.
A kakaó adagoló összteljesítménye 440 Watt, ezáltal különösen gazdaságos és költséghatékony. Ez az energiatakarékos kialakítás csökkenti az energiafogyasztást és meghosszabbítja a készülék alkatrészeinek élettartalmát - hosszabb munkavégzés alacsonyabb energiaköltségekkel! A nagy teljesítményű gép munkaciklusa 8-12 óra.
A tökéletes forró csokoládénak sűrűnek és omlósnak kell lennie, ezt a Royal Catering forró csokoládé készítője tökéletesen teljesíti. A tartós melegen tartó funkció miatt nem kell aggódnia amiatt, hogy a csokoládé kihűl. A lapát rendszer biztosítja, hogy a csokoládé folyamatos keverés alatt van, ennek köszönhetően pedig omlós marad. A BPA-mentes polikarbonátból készült átlátszó italtartály ártalmatlan az egészségre, rendkívül szilárd, illetve ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek is.
A csap biztosítja, hogy a forró csokoládé tökéletesen adagolható és nem loccsan ki. Ezenkívül a könnyű és ellenálló fedél megvédi a csokoládét a különböző szennyeződésektől. A csepegtető tálca felfogja a felesleges folyadékot, és biztosítja a tiszta munkavégzést. A tálca szükség esetén kivehető és egyszerűen tisztítható. A készülék gumírozott lábakon áll, amely védelmet nyújt a karcolások ellen, valamint stabil állást kölcsönöz az adagolónak. A HOT feliratú matrica figyelmeztet a forróságra, ezáltal garantálja a munkatársak és vendégek biztonságát.

Értékelések és vélemények

3.7

7 értékelés alapján

Rendezés :

4 nappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Nincs megjegyzés.

Eredeti értékelés megjelenítése

9 nappal ezelőtt Közzétéve Expondo Hungary

Megvagyunk elégedve a termékkel, ajánlom.

28 nappal ezelőtt Közzétéve Expondo Switzerland

Kakodispanser

Nagyon elégedett vagyok az expondo szolgáltatásaival és termékeivel, köszönöm szépen

Eredeti értékelés megjelenítése

11 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

10 literes kakaó adagoló

Nagyon csendes készülék. A kakaónak körülbelül 60 percre van szüksége, amíg több mint forró. Nagyobb csoport szórakoztatására nagyszerűen működik.

Eredeti értékelés megjelenítése

Közzétéve Expondo Germany

Nincs megjegyzés.

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo Germany

A kakaó megég, a gép 2 nap után elromlik

A gépnek forró kakaót kellett volna előállítania a karácsonyi vásáron, ami sikerült is, és két nappal később kiégett. A kakaó megég a fűtőlap alján, és a tisztítás nagyon időigényes. Rendeltem 3 darabot, hogy forró koktélokat és puncsot is kínáljak. Ezt jól csinálta a gép.

Válasz tőle

Köszönjük visszajelzését. Üzenete nem csak a probléma megoldásában segített. Ez is segít szolgáltatásunk folyamatos fejlesztésében. Most már tudjuk, hogyan kerülhetjük el a hibákat a jövőben. Szóval nagyon köszönöm – tudtuk, hogy együtt meg tudjuk csinálni.
Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo Czech Republic

Gyenge minőségű termék

A csokoládé a megfelelő előállítási eljárás betartása mellett is folyamatosan megég az alján!!! Egy hónap után leszakadt az oldalsó műanyag kilincs...

Válasz tőle

Köszönjük visszajelzését. Célunk a segítés és a folyamatos fejlesztés, de ennek érdekében szükségünk van az Önök támogatására, hogy ez a probléma a jövőben ne fordulhasson elő. Köszönjük a bizalmat – együtt meg tudjuk csinálni.
Eredeti értékelés megjelenítése

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig maradhat üzemben a gép?

A gépet úgy terveztük, hogy hosszú ideig, akár 8-12 órán keresztül is működjön. Ezenkívül a motor alacsony energiafogyasztása csökkenti az energiaköltségeket más gyártók termékeivel ellentétben.

Én is tudom használni a gépet?

Természetesen! A gép mindössze néhány gomb segítségével kezelhető. Az összes többi folyamat automatikusan fut. A kakaóadagoló használatáról minden fontos részletet megtalál a használati útmutatóban.

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket