(2) Vélemények

Tétel: EX10011493

|

Modell: RCWP-1500S

Gyümölcsmalom - 1.500 W - 2.800 ford./perc - nagy tölcsér

258 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • hatékony – magas hatékonyság 2.800 ford./perc-el és 800 kg/órás maximális termeléssel
  • erőteljes – a gyümölcsmalom egy erős 1.500 W-os motorral rendelkezik, amely a gyümölcsöket probléma mentesen aprítja
  • tartós – a rozsdamentes acélból készült cserélhető vágópenge és az alumíniumból készült ház számos használatot biztosít
  • egyszerű – az extra nagy bemeneti tölcsér garatálja a gyors és probléma mentes megtöltést nagy mennyiségű gyümölccsel
  • biztonságos – a gumilábak garantálják a jobb stabilitást és alacsonyabb rezgést; egy beépített biztonsági kapcsoló további védelmet nyújt

TERMÉK LEÍRÁSA

Az erőteljes gyümölcsmalom akár 800 kg gyümölcsöt is összeaprít óránként

A Royal Catering vendéglátóipari kiegészítői közé tartozó, RCWP-1500S elektromos gyümölcsmalommal nagy mennyiségű gyümölcsöt tud fáradásmentesen felaprítani és a préseléshez előkészíteni. A saját készítésű gyümölcslevekhez szükséges gyümölcspréseket, a konyhai gépek kategória alatt megtalálja üzletünkben.

A magas minőségű gyümölcsaprító nem csupán a technikai adataival nyűgöz le minket

A gyümölcsmalom egy erős motorral lett felszerelve, amely 1.500 W teljesítményű és 2.800 fordulat per percre képes. Ezekkel az értékekkel és az XXL-méretű töltőnyílásával a szőlőmalom akár 800 kg gyümölcsöt is fel tud aprítani óránként. E gép használatával sok gyümölcsfaját a préselés előtt már nem kell gondosan magtalanítani – csonthéjas gyümölcsök (őszibarack, cseresznye, nektarin, sárgabarack, szilva, mirabella stb.) magjajit viszont a feldolgozás előtt el kell távolítani.

A magas minőségű anyagoknak köszönhetően a gyümölcsmalom ezenkívül különösen tartós is. Az alumínium ház könnyű, viszont nagyon stabilan és rezgésmentesen áll a csúszásmentes gumilábaknak hála. A vágópenge rozsdamentes acélból készült, amelynek hála ez nem csak rozsdaálló, hanem a minimálisan porózus felületének hála nagyon higiénikus is. A vágópenge maga szükség esetén probléma mentesen eltávolítható és kicserélhető. Az elektromos gyümölcsmalom tervezésénél különös figyelem lett a biztonságra fordítva. Ennek eredményeképpen egy biztonsági kapcsoló került beépítésre és a tölcsér, valamint vágótárcsa közötti távolság a lehető legnagyobb mértékben kihasználásra került.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


3.0

2 értékelés alapján

01.06.2023

Produit à la hauteur de mes attentes. La puissance permet un travail rapide

01.06.2023

Produit reçu mal emballé, bon protégé, et qui s'est révélé HS. Retour possible, mais compliqué... Remboursement lent (pas encore recu, 15 jours apres le renvoi de la machine)