Tétel: EX10012429

|

Modell: RCWW 4

Szennyesgyűjtő kocsi - 300 l - Royal Catering

35 899,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • tágas – a szennyeskosár kapacitása 300 l
  • robusztus – a levehető zsák szakadásálló műanyagból (PVC) és a váz rozsdamentes acélból készült
  • mobil – 4 sima járású görgő a könnyű manőverezés érdekében
  • praktikus – a kúpos forma lehetővé teszi a kosár egyszerű megtöltését és a könnyű manőverezést
  • csúszásbiztos – a zsák 10 csattal van rögzítve

TERMÉK LEÍRÁSA

A tágas szennyesgyűjtő kocsi levehető, műanyagból (PVC) készült szennyeszsákkal

A Royal Catering RCWW 4 szennyesgyűjtő kocsija ideális szállodák, panziók, szociális intézmények és kórházak számára, illetve bárhova, ahol nagy mennyiségű szennyes ruhanemű keletkezik. A tartós műanyagból (PVC) készült szennyeszsák segítségével könnyedén és biztonságosan szállíthatja a szennyes abroszokat, a paplanhuzatokat és a ruhaneműt. 

Tartós mosodai kocsi nagy mennyiségű ruhaneműhöz

Az nagy, 300 l-es űrtartalmú ruhatárolóban nagy mennyiségű szennyes ruhanemű is elfér, így hatékonyabb és gyorsabb az ágynemű, a törölközők és a szennyes ruhák összegyűjtése. A zsák kényelmes munkamagassága 80 cm, széles nyílása pedig 91 x 65 cm-es, amely megkönnyíti a nagyméretű ruhaneműk elhelyezését a zsákban. A kocsi lefelé keskenyedő alakjának köszönhetően kicsi a fordulási sugara, ami azt jelenti, hogy a szállító kocsi könnyen manőverezhető teli zsák esetén is. A kocsi formája továbbá megkönnyíti a teli szennyeszsák eltávolítását is.

Maga a szennyeszsák szakadásálló műanyagból (PVC) készült, és tartós használatra lett tervezve. Az ellenálló anyag könnyen tisztítható, és nagy terhelés mellett is megtartja formáját. A 10 csattal a zsák biztonságosan van rögzítve a vázhoz, valamint néhány egyszerű lépésben el is távolítható, így a görgős mosodai kocsi gyorsan üríthető, újratölthető és ismét használatra kész.

A 4 simán futó görgő lehetővé teszi a ruhaneműk könnyű és csendes eltávolítását, így vendégei zavartalanul pihenhetnek. A görgők nem kopnak el, nem húznak csíkot, illetve nem hagynak nyomot a padlón. A robusztus rozsdamentes acél váz ütésálló és tartós, így a kocsival csikorgás és zörgés nélkül közlekedhet. Akár panziókról, szállodákról vagy ápolást-gondozást nyújtó intézményekről van szó – a Royal Catering robusztus mosodai kocsijával megbízható és tartós szállítóeszközt kap, amellyel hatékonyabbá teheti a munkafolyamatokat.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények