Tétel: EX10012456

|

Modell: RC-WBDW14

Vízforraló - 13.5 l - 2500 W - csepptálca - Ezüst

49 090,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy teljesítményű – gyors melegítés a 2500 W-os teljesítménynek köszönhetően 30–110 °C között
  • nagy kapacitás – 13.5 l-es űrtartalom nagy mennyiségű italhoz
  • biztonságos – a hőszigetelt fogantyúk és a túlmelegedés elleni védelem garantálják a maximális biztonságot
  • precíz – csap az italok pontos adagolásához
  • hőszigetelt – a duplafalú konstrukció a megfelelő hőmérsékleten tartja a hideg és a meleg italokat

TERMÉK LEÍRÁSA

Rozsdamentes acélból készült duplafalú vízforraló kávéhoz, teához, forralt borhoz és még sok máshoz

A vízforraló a Royal Catering-től, a vendéglátóipari felszerelések szakértőjétől, ideális választás különböző italok forralásához és melegen tartásához. A duplafalú rozsdamentes vízforraló űrtartalma 13.5 l, így mérete megfelelő éttermekbe, szállodákba étkezdékbe, valamint vásárokra, fesztiválokra, és karácsonyi vásárokra.

Biztonságos és hatékony: forralt bor készítő az Ön igényeinek megfelelően

A rozsdamentes acél vízforralóba épített precíziós termosztát a 2500 W teljesítménynek köszönhetően gyorsan felmelegíti az italokat 30–110 °C közötti hőmérsékletre. A hőmérséklet-tartomány folyamatosan állítható egy forgatógomb segítségével. A praktikus melegen tartó funkciónak köszönhetően az italok mindig fogyasztásra készek, a forgatógombbal beállított hőmérsékleten. A két jelzőfény jelzi a forraló, illetve a melegen tartó funkció állapotát. A külső szintjelzőn pedig mindig jól láthatja, a tartály kinyitása nélkül is, hogy mikor szükséges újratölteni a forróvíz adagolót.

Ha pedig nem forró vízhez van kedve, a forróital adagolóban melegíthet kávét, kakaót, teát vagy forralt bort. A forralt bor készítő duplafalú konstrukciójának és szigetelésének köszönhetően rendkívül energiatakarékos. További előnyök: a dupla falnak köszönhetően a hideg italok hidegek maradnak, és a cseppmentes csap segítségével pontosan adagolhatók. Ha pedig az ital véletlenül kifolyik, a csepptálca védi a felületeket a szennyeződéstől.

Annak érdekében, hogy Ön véletlenül se égesse meg ujjait, a rozsdamentes acél vízforraló oldalán hőszigetelt fogantyúk találhatók. A széles fogantyú segítségével a robusztus fedő is biztonságosan emelhető fel, anélkül, hogy Ön hozzáérne magához a készülékhez. A nagyméretű nyíláson keresztül a forróvíz adagoló néhány másodperc alatt újratölthető, és a zárómechanikának köszönhetően légmentesen lezárható. 

A felhasznált anyagok, mint az élelmiszerbiztos rozsdamentes acél rendkívül higiénikus és tartós, valamint  könnyen kezelhető. Döntsön még ma a Royal Catering vízforralója mellett és kínálja vendégeit ízletes, meleg italokkal!

MŰSZAKI ADATOK