Tétel: EX10011700

|

Modell: RC-WBDW6

Vízforraló - 6,5 L - 1,500 W - dupla falú

40 290,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy teljesítmény - az italok gyors melegítése a 1.500 W -os teljesítménynek köszönhetően 30–110 ° C között
  • nagy űrtartalom - 6,5 l nagy mennyiség esetére
  • biztonságos - a hőszigetelt fogantyúk és a túlmelegedés elleni védelem garantálják a biztonságot
  • precíz - csap az italok pontos adagolásához
  • hőszigetelt - a kettős falú konstrukció megfelelő hőmérsékleten tartja a hideg és meleg italokat

TERMÉK LEÍRÁSA

Nem csak vizet melegít! Gyors vízforraló 1500 W

A Royal Catering, a kiváló minőségű vendéglátóipari cikkek szakértője által gyártott RC- WBDW6 vízforraló, ideális választás különféle italok forralásához és melegen tartásához. A duplafalú vízforraló 6,5 l folyadék tárolására alkalmas, vagyis méreténél fogva ideális választás éttermekbe, szállodákba és étkezdékbe, valamint vásárokra, fesztiválokra, illetve karácsonyi vásárokra.

Tökéletes melegen tartás a Royal Catering forróvíz adagolójával

A vízforralóba épített precíziós termosztát gyorsan felmelegíti az italokat 30–110 ° C közötti hőmérsékletre, a 1500 Wteljesítménynek köszönhetően. Ez a hőmérséklet tartomány folyamatosan állítható egy forgatható gomb segítségével. A praktikus melegen tartó funkciónak köszönhetően az ital mindig fogyasztásra kész, a forgatható gomb által beállított hőmérsékleten. Két jelző fény mutatja a forraló vagy a melegen tartó funkció állapotát. A kémlelő ablakon keresztül pedig mindig láthatja, mikor kell újratölteni a vízforralót, a tartály kinyitása nélkül is.

Ha pedig nem forró vizet óhajt, melegítsen a forróital adagolóban kávét, kakaót, teát vagy forralt bort. A forralt bor készítő a dupla falú kivitelezés és a szigetelés miatt különösen energiatakarékos. További előnyei: A dupla falnak köszönhetően a hideg italok hidegek maradnak benne, és a csap segítségével pontosan adagolhatók.

Annak érdekében, hogy véletlenül se égesse meg ujjait, a rozsdamentes acél vízforraló oldalán hőszigetelt fogantyúk találhatók. Egy széles fogantyú segítségével a robusztos fedő is kockázat nélkül megemelhető – a készülékkel való érintkezés nélkül. A vízforraló néhány másodperc alatt újratölthető a nagy nyílásán keresztül, majd a zárómechanikának köszönhetően légmentesen lezárható. Ha a vízmelegítő túlmelegszik, a túlmelegedés elleni védelem automatikusan kikapcsolja a készüléket.

Anyaga, az élelmiszerek számára kíváló rozsdamentes acél, nemcsak nagyon higiénikus és tartós, de rendkívül könnyen is kezelhető. Válassza most a Royal Catering forró ital adagolót!

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK