(1) értékelés

Tétel: EX10110272

|

Modell: SIN-ALD-3000

LED tábla - 192 x 32 színes LED - 67 x 19 cm - a következőn keresztül programozható: iOS / Android

117 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • programozható – könnyen programozható a FK-8Wa alkalmazáson keresztül iOS / Android rendszerekhez
  • szembetűnő – fényes felirat 192 x 32 (6144) LED-del és legfeljebb 2 m-es látótávolsággal
  • egyértelmű – a nagy, 1050 x 250 x 90 mm-es kijelzőnek köszönhetően
  • egyszerű – hordozható, könnyen telepíthető és programozható
  • sokoldalú – széles körűen alkalmazható üzletekben, irodákban, autókban, kirakatokban, bárokban vagy íróasztalokon és polcokon

TERMÉK LEÍRÁSA

Figyelemfelkeltő LED tábla, amely bevonzza ügyfeleit

A SIN-ALD-3000 LED tábla a Singercon-tól felkelti a járókelők kíváncsiságát. A szlogenek, a logók, az ajánlatok és az információk könnyen programozhatók  mobiltelefonon vagy  táblagépen keresztül, és a feliratok jól leolvashatók akár 2 m távolságból is. 6144 színes LED-jével a LED reklámtábla felkelti potenciális vásárlói érdeklődését és felhívja a figyelmet ajánlataira!

A tartalom a király, de a médium maga az üzenet: LED tábla betűkkel kirakatokba, bárokba vagy kiállításokra

A 6144 színes LED-nek – 192 vízszintes és 32 függőleges – köszönhetően  még összetett üzenetek is olvashatóan jeleníthetők meg. 1050 x 250 x 90 mm-es teljes méretével a programozható LED tábla gyorsan és helytakarékos módon installálható. A LED-es világító tábla a "FK-8Wa" alkalmazáson keresztül vezérelhető, amely elérhető Android és iOS rendszerekhez is. Az app-on keresztül különböző programok állíthatók be, beállítható időzítő, illetve szükség esetén több LED világító reklámtábla vezérlése is lehetséges.

A LED fényforrásként való használata 80 W teljesítmény mellett biztosítja az alacsony energiafogyasztást és a tartósan alacsony üzemeltetési költségeket. Az IP54 védelmi osztálynak köszönhetően a LED-es világító tábla védett a portól és vízcseppektől, ami garantálja a kültéri LED reklámtábla biztonságos használatát és hosszú élettartamát. Hívja fel a járókelők figyelmét a Singercon világító LED tábla segítségével, és jelenítse meg saját üzenetét, aktuális információit vagy különleges ajánlatait!

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

08.02.2023

Fonctionnel livraison rapide, bon rapport qualité prix, petit bemol juste pour l'application pas très intuitive et le manuel francais non inclus dans la boite.