Trustpilot
(3) értékelés

Laboratóriumi tápegység - 0-30 V - 0-50 A DC - 1.500 W

172 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10021167

|

Modell: S-LS-76

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan július 25., csütörtök
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
172 990,00 Ft
3+
5%
164 340,50 Ft
5+
10%
155 691,00 Ft
10+
15%
147 041,50 Ft
Főbb jellemzők
  • változtatható – DC-áramfeszültség 0 és 30 V között, valamint 0 – 50 A közötti áramerősség
  • nagy LED-kijelző – kimeneti áramerősség és kimeneti feszültség gyorsan ellenőrizhető
  • biztonságos – intelligens védelem túlmelegedés, túl magas feszültség és túlterhelés ellen
  • gumilábak – nem csúszik el és nem karcolja meg a felületet
  • egyszerű - átlátható kezelőpanel négy forgó vezérlővel
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

Erőteljes laboratóriumi tápegység 1500 W-ig

A Stamos Soldering termékcsaládhoz tartozó S-LS-76 tápegység külső eszközök egyenárammal való ellátására specializálódott, ahol az áram és feszültség egyénileg állítható be. A mérőeszközök közé tartozó készüléket úgy tervezték, hogy különösen professzionálisan legyen használható az ipari szektorban, laboratóriumokban, telekommunikációban, elektronikus eszközökkel felszerelt műhelyekben, valamint gyártáshoz és ellenőrzéshez. A lineáris technologiának hála csak alacsony hullámozás, valamint alacsony zaj keletkezik.

Egyedi és pontos DC tápegység

A nagy LED-kijelzőknek köszönhetően bármikor könnyen leolvasható a beállított kimenetifeszültség, illetve áramerősség. A számok még rossz látási viszonyok között is jól leolvashatók. Továbbá az egyes értékek a hozzájuk tartozó egységek rövidítésével vannak ellátva, amelynek köszönhetően bármikor egyértelműen megkülönböztethetők az aktuális értékek.
A felhasználóbarát laboratóriumi tápegység forgógombokkal egyszerűen és kényelmesen beállítható. A forgókapcsolók lehetővé teszik az értékek durva és finom beállítását is és ezáltal garantálják az áramerősség 0 – 30 V DC közötti és 0 – 50 A közötti pontos beállíthatóságát. A beállítás közben a nagy LED-kijelzőn ellenőrizheti az értékeket és könnyen igényeihez szabhatja ezeket. Ha a tápegység állandó feszültségforrásként (CV) működik, akkor a készülék automatikusan átkapcsol állandó áramerősségre (CA), amint eléri a beállított terhelési határértéket. Ezáltal a csatlakoztat eszközök megsérülése elkerülhető.
A laboratóriumi tápegységgel egy magas biztonsági szabvánnyal rendelkező gépet kap kézhez: A készüléket továbbá túl magas feszültség elleni (OVP), túlterhelés elleni (OPP), valamint speciális túlmelegedés elleni védelemmel (OTP) szereltük fel , amely automatikusan aktiválja a beépített ventilátort, ha a gép meghaladja a maximális hőmérséklet. Ez a biztonsági előintézkedés még intenzív és folyamatos használat mellett is garantálja a tápegység biztonságos működését.
A csúszásmentes gumi lábak biztosítják továbbá a készülék stabilitását, illetve megvédik a munkafelületet a nem kívánt karcolásoktól is. Ezen túlmenően, a tápegység hordozható kialakításának, illetve alacsony súlyának köszönhetően rendkívül mobil. Rendelje meg a Stamos Soldering tápegységét, ha Ön is szeretne egy olyan professzionális termékkel dolgozni, amely segítségével az egyéni igényeinek megfelelő árammal láthatja el külső eszközeit!

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


4.7

3 értékelés alapján

Rendezés :

25 nappal ezelőtt Közzétéve Expondo Netherlands

A labor tápegység megfelelően működik

A szállítás egy hétig tartott, a termék jól be volt csomagolva. Csak a kézikönyvet olvastam el, hogy biztos legyek, de a készülék jól működik.

Eredeti értékelés megjelenítése

8 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Erős készülék a pénzért

A laboratóriumi tápegység könnyen állítható és nagy teljesítményű. 50A 30VDC-n elegendő áramot biztosít a célunkhoz. Verhetetlen ár. A kivitelezés jó.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Finland

Minden rendben

A termék rendben van, az ár megfelelő, gyors szállítás. Hiba a termékleírás címében (0-50V, 0-30V legyen), helyes a szövegben.

Eredeti értékelés megjelenítése

Gyakran ismételt kérdések

Könnyen szállítható az eszköz?

Igen, mivel a kompakt kialakítása és fogantyúja mobil használatra tökéletessé teszi ezt a laboratóriumi tápegységet.

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket