Új

Tétel: EX18000694

|

Modell: S-WMW-ER 308LSI 0.8-5.0KG-SET-7

3 db-os hegesztőhuzal készlet - rozsdamentes acélhoz - ER 308LSi - 0,8 mm - 3 x 5 kg

110 990,00 Ft 147 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • optimális – alkalmas MIG/MAG hegesztőgépekhez védőgázas hegesztéshez
  • hatékony – kiváló hegesztési eredményeket ér el stabilizált és nem stabilizált CrNi acélok hegesztésekor
  • pontosan illeszkedik – 0,8 mm-es huzaladagoláshoz
  • hatékony – 3 x 5 kg hegesztőhuzal folyamatos hegesztéshez
  • erős – rendkívül hőálló és nedves korrózióhoz használható

TERMÉK LEÍRÁSA

Az optimális hegesztőhuzal MIG/MAG hegesztőgépéhez

Stabilizált és nem stabilizált CrNi acélokat szeretne hegeszteni MIG/MAG hegesztőgépével? Akkor válassza a kiváló minőségű ausztenites ötvözetéből készült hegesztőhuzalt a Stamos Welding Group-tól! A tömör hegesztőhuzallal optimális eredményeket érhet el nem rozsdásodó acélokkal alkalmazások széles skálája során.

Az acél hegesztőhuzallal kiváló eredményeket érhet el

A nem rozsdásodó acélokhoz készült hegesztőhuzal átmérője 0,8 mm. Győződjön meg arról, hogy a huzalelektróda megegyezik a MIG/MAG hegesztőben lévő huzaladagolással. Használjon M12 vagy M13 csoportba tartozó gázokat védőgázaként CrNi acélokhoz. Kiegyensúlyozott, alacsony széntartalmú és magas szilícium értékű kémiai összetételének köszönhetően optimális hegesztési varratokat érhet el nagy szakítószilárdsággal. A hegesztőhuzal rendkívül hőálló és nedves korrózió esetén is használható. A hegesztő huzal szívós fagypont alatti hőmérsékleten is, és ellenáll a salétromsavnak.

A szállítási csomagban található 3 x 5 kg-os mennyiségnek köszönhetően rendkívül hatékonyan hegeszthet akár hosszabb hegesztési munkák során is. A hegesztőhuzal ideális a vegyipari MIG/MAG hegesztési munkákhoz. Az ausztenites tömör huzal az élelmiszerfeldolgozásban, valamint a csövek és kazánrendszerek megmunkálásához is tökéletesen használható.

További műszaki adatok az alábbi linken találhatók: Hegesztőhuzal - nem rozsdásodó acélokhoz - ER 308LSi - 0.8 mm - 5 kg

MŰSZAKI ADATOK