Tétel: EX18000568

|

Modell: SWG-MWH-AW75-SET-1

Hegesztőmágnes - 6 darabos készlet - 45/90/135° - 75 kg

56 490,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • variálható – 45/90/135° szögben tartja a munkadarabokat
  • erős – 75 kg-os tartóerővel csatlakoztatja egymással a fémeket
  • tartós – robusztus acélszerkezet, szegecsekkel megerősítve
  • könnyen kezelhető – a szögbeállító egyszerűen lehúzható és tisztára törölhető
  • praktikus – megkönnyíti a hegesztési munkát, és kezei szabadon maradnak

TERMÉK LEÍRÁSA

Precíz hegesztőmágnes a Stamos Welding Group-tól

A Stamos Welding Group hegesztőmágnest kifejezetten fémelemeken való használatra tervezték, és erős mágneses kapcsolatot biztosít az egyes munkadarabok között.  A robusztus szögbeállító különböző szögekben rögzíthető, és optimális tartóként szolgál a fém alkatrészekhez hegesztési, forrasztási vagy más professzionális szerelési munkák során. A készlet hat praktikus szögbeállítót tartalmaz.

A mágneses szögbeállítók biztonságosan a helyükön tartja a munkadarabokat

A hegesztőmágnes nyíl alakú kialakítása lehetővé teszi a multifunkcionális alkalmazást különböző pozíciókban. Helyezze a hegesztőmágneseket 45, 90 és 135°-os pozícióba. A mágneses szögbeállító rugalmas megoldást kínál a munkadarabok optimális elhelyezésére, az Ön elképzeléseinek megfelelően.

A rendkívül erős mágneses kapcsolatnak köszönhetően a hegesztőmágnes biztosítja a különböző fém alkatrészek gyors és pontos rögzítését, így Ön a megmunkálás előtt könnyedén egymáshoz igazíthatja, a kívánt helyzetbe hozhatja és tökéletesen összehangolhatja a munkadarabokat.

A max. 75kg-os tapadási súrlódásnak köszönhetően a mágneses pozicionáló optimális összekötő elem a nehéz fém alkatrészek között. Az eszköz segítségével könnyedén rögzíthetők a lemezek, csövek és más fémelemek, így Önnek mindkét keze szabadon marad a fémmegmunkálás során, és mindig körültekintően dolgozhat.

A 6 darabos készletben található hegesztő mágnesek stabil acélburkolattal rendelkeznek, amely garantálja az eszközök terhelhetőségét és hosszú élettartamát. A robusztus acélkonstrukciónak köszönhetően a mágneses pozicionáló formastabil, így még nagy nyomás alatt is optimálisan illeszkedik. A könnyen kezelhető anyag szükség esetén egyszerűen letörölhető.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények