B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20030869

|

Modell: SBS-LF-143

B-termék Laboratóriumi kocsi - rozsdamentes acél - 2 polc/63 x 40 x 12,5 cm - 20 kg

37 790,00 Ft 47 199,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • rendezett – 2 könnyen elérhető polc
  • tágas – a 63 x 40 x 12,5 cm-es polcok bőséges tárolóhelyet biztosítanak munkaeszközei számára
  • mobil – 4 kerék műanyagból (PVC), két rögzítőfékkel 
  • biztonságos – az U-alakú, hegesztett perem megakadályozza, hogy a tárgyak leessenek
  • robusztus – stabil rozsdamentes acél szerkezetet 20 kg teherbírással

TERMÉK LEÍRÁSA

Mindig minden kéznél van – a mobil laboratóriumi kocsin!

Szereti, ha mindig jól áttekinthetőek a munkafolyamatok és mindig kéznél vannak a szükséges eszközök? Akkor használja a Steinberg Systems laboratóriumi kocsiját! Legyen szó állványokról, kémcsövekről, folyadékokról vagy papírtörlőről: a 2 polccal ellátott tárolókocsin rendezetten tárolhatja felszereléseit.

Stabil és mobil! A Steinberg Systems gurulós kocsija

Helyezze el munkaeszközeit kényelmesen, elérhető távolságban a tágas gurulós kocsi 2, 63 x 40 x 12,5 cm-es polcán! A gurulós szállító kocsi hegesztett pereme megakadályozza, hogy a tárgyak véletlenül leessenek a polcokról. Ugyanakkor a tárolókocsi egyik oldala nyitott, így Ön könnyen elhelyezheti felszereléseit a polcon. 

A munkaeszközeit és a folyadékokat eddig szekrényekben vagy egy külön helyiségben tárolta, de most szeretne mindent a munkaasztalához vinni? A laboratóriumi szállítókocsi rengeteg helyet kínál, és a négy keréknek köszönhetően gyorsan és egyszerűen szállíthatja felszereléseit oda, ahol épp szüksége van rájuk! A műanyagból (PVC) készült kerekek rendkívül kíméletesek, még az érzékeny padlófelületekhez is. A szükséges stabilitás érdekében pedig egyszerűen húzza be a két megbízható rögzítőféket. 

A rozsdamentes acélból készült szállítókocsi felépítése rendkívül stabil, és akár 20 kg-ig terhelhető. A felhasznált anyag könnyen tisztítható és tartós, így a gurulós szállítókocsi intenzív igénybevétel esetén sem fog csalódást okozni Önnek. A laboratóriumi használaton kívül a kocsi számos más alkalmazási területre is tökéletes választás, ahol mobil és jól rendezett tárolóhelyre van szüksége!

MŰSZAKI ADATOK