Tétel: EX10030987

|

Modell: SBS-HSD-6

Zuhanásgátló - 100 kg - 15 m - fékezőerő 4.2 kN

133 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • optimális – zuhanásgátló 15 m-es munkahosszal a CE EN 360-2002 szabványnak megfelelően
  • biztonságos – a 100 kg-os személyeket 4.2 kN fekezőerővel fogja meg
  • rugalmas – a forgatható kampó megakadályozza a heveder elcsavarodását
  • hatékony – integrált lengéscsillapító rendszer bevarrt esésjelzővel, 3 kN-nál kisebb erőalkalmazással a rögzítési ponton
  • stabil – könnyű ABS műanyag ház és tartós heveder 15 kN (3 perc/s) statikus húzóterheléssel

TERMÉK LEÍRÁSA

A zuhanásgátló biztonságot nyújt a magasságban

Legyen szó emelvényekről vagy állványzatokról, ha a magasban dolgozik a biztonság az első! A zuhanásgátló garantálja az optimális leesés elleni védelmet és megfelelő mozgásszabadságot biztosít a magasban végzett munkák során. A robusztus kialakítás és az ütéscsillapító tulajdonságok jelentősen csökkentik a balesetek kockázatát és hozzájárulnak a munkabiztonsághoz. Rögzítse a zuhanásgátlót egy biztonsági hevederhez, amelyet szintén megtalál az expondo webáruházában.

Kifinomult biztonsági rendszer a biztonságos munkavégzés érdekében!

Ha az Ön súlya munkaruházattal együtt kevesebb 100 kg-nál, a biztonsági rendszer optimális védelmet nyújt Önnek például a szélenergia-szektorban vagy a homlokzatokon végzett munkák során. Rögzítse a zuhanásgátlót a biztonsági hevederéhez egy karabinerrel (nem része a szállítási csomagnak). Akassza fel a horgot a munkaállomásra a magasban. A felfüggesztés úgy van kialakítva, hogy az heveder ne csavarodjon el, és mindig megfelelő mozgásszabadságot biztosítson.

Ha leesik a zuhanásgátló rendszerrel, az eszköz megbízhatóan blokkolja 4.2 kN erővel, és elkapja Önt. A heveder a legnagyobb terhelésnek is ellenáll. A fékrendszer 3 kN alá csillapítja az Önre ható erőket. A védőfelszereléssel megelőzheti a súlyos sérüléseket és extrém helyzetekben is megfelelő védelemmel dolgozhat.

A 15 m magas munkavédelmi eszköz egy nagy teherbírású ABS műanyag házból, egy rögzítőkampóból és forgatható karabinerből áll. Az elemek kidolgozása rendkívül magas színvonalú, amely hozzájárul az Ön optimális biztonságához. A tartós és robusztus heveder összekötő elemként szolgál, amelyet a helyzetnek megfelelően húzhat be. A forgatható felfüggesztés megakadályozza az öv elcsavaródását. Bízzon az Steinberg Systems munkavédelmi megoldásaiban, ha esésvédelemről van szó!

MŰSZAKI ADATOK