B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20390001

|

Modell: 93118591

B-termék UV sterilizártor - 55 l - Rozsdamentes acél

326 990,00 Ft 407 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • hatékony - a UV-C fény 99,99%-os hatékonysággal fertőtlenít, és távolítja el a baktériumokat és vírusokat
  • hosszú élettartam - Az UV lámpák működési ideje akár 3000 óra vagy 1000 alkalmazás
  • biztonságos - az ajtó kinyitásakor a UV-C lámpa kikapcsol, ózon nélkül használható
  • stabil - 55 l-es UV álló és könnyen kezelhető ház rozsdamentes acélból, belső bélés szintén rozsdamentes acélból
  • pontos - az UV kezelés időtartama  1 - 60 perc között állítható az időzítővel, és a LED kijelző segítségével szabályozható

TERMÉK LEÍRÁSA

Magas színvonalú UV sterilizátor Ön és a vendégei biztonsága érdekében

Tegye biztonságosabbá irodáját, kozmetikai stúdióját vagy szállodáját, küzdjön a baktériumok és vírusok ellen a Tungsram UV sterilizátorával! Akár több kisebb, akár nagy tárgyakról van szó, az UV sterilizáló 99,99%-os hatékonysággal, UV-C-fénnyel küzd a felületeken található vírusok és baktériumok ellen. A sterilizálás a Tungsram készülékkel rendkívül egyszerű és biztonságos, mivel nem szabadul fel ózon, és a tisztításra a biztonságos tartályban kerül sor.

Hatékony és biztonságos - a kompakt UV sterilizáló készülék a Tungsram-tól

Az UV fény sterilizátor rendkívül nagy és könnyen kezelhető. Az 55 l-es térfogatnak köszönhetően egyszerre akár több tárgyat is elhelyezhet a készülék belső részében. Aktiválja az  UV-C fényt az időzítő beállításával 1 és 60 perc között! A teljes tisztításhoz legtöbb esetben mindössze 5 percre van szükség. A LED kijelző áttekintést nyújt Önnek a kezelés időtartamáról. A tárgyakat kiterjedt UV-C fény sugárzás éri. A fényvisszaverő oldalfelületeknek, az áteresztő rozsdamentes acél rácsnak és a fényes padlónak köszönhetően a belső térben minden tárgyat egyenletesen ér az UV fény.

Az UV-C lámpák üzemideje 3000 óra, illetve 1000 használat, ami azt jelenti, hogy az UV sterilizáló készülék alkalmas folyamatos használatra, nagy szállodákba, vagy irodák takarítása során például.

Az UV sterilizátor kompakt asztali konstrukciója rendkívül stabil, és az állítható lábaknak köszönhetően az eszköz optimálisan igazítható. A rozsdamentes acél külső burkolat és a rozsdamentes acél belső tér tartós és könnyen tisztítható A házhoz hasonlóan a megtekintő ablakkal ellátott ajtó sem engedi át az UV-C fényt; továbbá amikor kinyitja az ajtót, az UV-C sugárzás automatikusan kikapcsol, vagyis a készülék használata rendkívül biztonságos.

Az UV fénynek sterilizáló hatása van, amely 99,99% -os hatékonysággal pusztitja el az eszközök felületein található baktériumokat, a kórokozókat és vírusokat. Az UV sterilizálás egyszerűbb és kíméletesebb, mint a tisztítószeres, vagy hőkezeléses tisztítás. Még érzékeny tárgyakat, például érintőképernyőket is megbízhatóan fertőtleníthet a sterilizátor segítségével. A módszer továbbá rendkívül környezetkímélő, mivel a sterilizálás során nem kerül sor kémiai anyagok vagy ózon használatára. Legyen szó nem orvosi eszközökről klinikákon, vagy tárgyakról szállodákban, bárokban, irodákban, illetve kiállításokon, az eszköz alkalmazása rendkívül széleskörű és hatékony a kórokozók elleni küzdelemben.

MŰSZAKI ADATOK