Trustpilot
Akciós
(5) értékelés

Ózongenerátor - 10.000 mg/óra - 98 W

40 790,00 Ft 43 751,95 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10050226

|

Modell: AIRCLEAN 10000

Legalacsonyabb ár garancia
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan július 24., szerda
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
40 790,00 Ft
3+
5%
38 750,50 Ft
5+
10%
36 711,00 Ft
10+
15%
34 671,50 Ft
Főbb jellemzők
  • hatékony – nagy teljesítményű ózonerő 10.000 mg/óra-val
  • folyamatos működés – akár 12 órán át
  • állítható – időzítő a pontos használat, és “Hold” funkció a folyamatos működés érdekében
  • alapos – kerámialap és egy előszűrő
  • praktikus – kompakt, robusztus és egyszerűen szállítható a fogantyú segítéségével
  • átlátható – könnyen érthető, manuális vezérlőfelület
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

Az ózongenerátor egy kellemes benti klímát biztosít

Az ulsonix termékcsaládhoz tartozó AIRCLEAN 10000 ózongenerátor segít Önnek a szobákból a kellemetlen szagok hatékony eltávolításában. Távolítson el Ön is árvíz vagy tűz okozta dohos szagokat az AIRCLEAN 10000 ózongenerátorral! Az ózon eszközök elsősorban szobák és terek levegőjének tisztítására alkalmasak. Legyen szó akár autóműhelyekről, szállodákról, hulladék lerakókról, egészségügyi létesítményekről, vagy akár járművekről és hajókról, a cigaretta és állat szagok is eltüntethetők termékünkkel.

Egyszerű vezérlés és hatékony használat – használja az ózon erejét az ulsonix ózongenerátorjával

Készülékünk képes 10.000 mg ózon előállítására óránként, ezáltal pedig hatékonyan küzd meg a kellemetlen illatokkal. Az ózongenerátor három különböző móddal dolgozik. A Hold üzemmódban a készülék egyfolytában működik, viszont a folyamatos működés nem haladhatja meg a 12 órát. Ilyenkor min a ventilátor, mind pedig az ózon lemez is működik, illetve a kontroll lámpa is világít. Továbbá ha az időzítő üzemmódot kapcsolja be, akkor a készülék a kiválasztott időnek megfelelően aktiválódik, ez akár 120 percig is beállítható. Kikapcsolt állapotban minden művelet leáll.
A készülék hátoldalán található szűrő a beszívott levegőt hatékonyan tisztítja. A szűrő szükség esetén szerszámok nélkül cserélhető. Termékünk 98 wattos teljesítményével különösen energiahatékony így rendkívül költséghatékony is. A szobákba a tisztítási folyamat alatt egészségügyi okok miatt nem szabad bemenni. Ezen okból a weboldalunkon letölthet egy figyelmeztető jelzést, amelyet az ajtó kilincsére kell felakasztani.
A bevonttal ellátott, kompakt acélház nagyon ellenálló és robusztus. A kényelmes szállítás érdekében ózongenerátorunkat egy fogantyúval, illetve gumiból készült lábakkal láttuk el, így mindenhol biztonságosan áll.
Hogyan használom biztonságosan az ózont? Ózon csakis zárt helységekben használható, amelyekben nem található személyek vagy (házi-)állatok. Az ózonnal való kezelés után a helységbe csak 2 óra elteltével szabad belépni. Ezután legalább 30 percig szellőztetni kell. Soha ne lélegezze be közvetlenül az ózont a készülékből, valamint csak annyi ózont termeljen, amely a helység méretéhez szükséges. Ügyeljen arra, hogy ne legyenek gyúlékony vagy robbanó anyagok az ózongenerátor közelében. Kérjük olvassa el a használati útmutatót az ózonnal való kezelés megkezdése előtt és tartsa be az összes biztonsági előírást.
Ismerje meg, milyen hatékony az ózon a baktériumok és a penészgomba elleni küzdelemben! A Lengyel Állami Egészségügyi Hivatal (Sanepid) kutatásai kimutatták, hogy az ulsonix ózongenerátorral végzett eljárás kiváló kiegészítője lehet a hagyományos fertőtlenítési módszereknek, és még a nehezen elérhető helyeken is eltávolítja a biológiai szennyeződéseket.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


4.4

5 értékelés alapján

Rendezés :

előző év Közzétéve ManoMano France

Cigarettára és ételszagra ez rendben van, de a festékre nem vagyok meggyőződve. Utána azonban sajátos szagot hagy maga után, amelyet az ablak kinyitásával eltávolítanak.

Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Italy

10 000 mg-os generátor

Nincs megjegyzés.

Eredeti értékelés megjelenítése

5 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Denmark

Szuper jó gép

Szuper jó gép, méretének köszönhetően rendkívül könnyen hordozható a feladatok.

Eredeti értékelés megjelenítése

8 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Denmark

Nincs megjegyzés.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Norway

A készülék rendeltetésszerűen működik

A küldemény késése a feladó dokumentációjának hiánya miatt. Lehetett volna egy teljesebb használati útmutató is (a keresett információt a megfelelő ózongenerátor bérbeadójánál találtam). Jelentős előrelépést jelentett volna a nagyító nélkül olvasható betűtípus használatára vonatkozó utasítás.

Eredeti értékelés megjelenítése

Gyakran ismételt kérdések

Vannak olyan tesztek, amelyek megerősítik az ulsonix készülékekkel végzett ózonkezelés hatékonyságát?

Igen, rendelkezésünkre állnak a Lengyel Állami Egészségügyi Felügyelet (Sanepid) vizsgálatainak eredményei, amelyeket 2020 augusztusában végeztek az ulsonix készülékeken. Ezek a tesztek megerősítették, hogy az ózonkezelés még nehezen elérhető helyeken is eltávolítja a biológiai szennyeződéseket.

Irodákban is használhatók az ózongenerátorok, vagy az ózonizálás a gépek károsodásához vezethet?

A generátorok irodákban is használhatók. Az ózonkezelés nem veszélyezteti a gépeket. A tisztítás során azonban nem tartózkodhatnak személyek a helyiségben.

Mennyi ideig bírja a légszűrő? Tisztítható vízzel?

Ez a használat gyakoriságától és a készülék működési körülményeitől függ. A szűrő tisztítható vízzel, de utána jól meg kell szárítani.

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket