Ózongenerátor - 20.000 mg/óra - 205 Watt - digitális
140 999 Ft Az árak tartalmazzák az ÁFA-t

Ózongenerátor - 20.000 mg/óra - 205 Watt - digitális

Gyártó: ulsonix | Cikkszám: EX10050053 | Típus: AIRCLEAN 20G

Ózongenerátor - 20.000 mg/óra - 205 Watt - digitális
Ózongenerátor - 20.000 mg/óra - 205 Watt - digitális
Ózongenerátor - 20.000 mg/óra - 205 Watt - digitális
Ózongenerátor - 20.000 mg/óra - 205 Watt - digitális
Ózongenerátor - 20.000 mg/óra - 205 Watt - digitális
Ózongenerátor - 20.000 mg/óra - 205 Watt - digitális
Videó lejátszása
360°-os fotó
Kattintson a galériára és nézze meg a képeket
140 999 Ft

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t

 • Ingyenes házhozszállítás Magyarországon

  ?

  Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

 • 30 napos visszaküldési lehetőség

  ?
 • 3 év garancia

Azonnal szállítható A következő 1 órán, illetve 53 belüli rendelés esetén, még ma postára adjuk.

Termék különlegességei

 • Ózonképződés: 20,000 mg/óra
 • Légáramlás: 170 m³/óra
 • integrált UV-fény
 • Teljesítmény: 205 W
 • Időzítő funkció akár 24 óráig

 • erőteljes 20,000 mg/órás ózontermelés
 • gyorsan és könnyen beállítható
 • különféle funkciókkal és programokkal rendelkezik
 • kényelmesen kezelhető a távirányítónak köszönhetően
 • robusztusan eldolgozott ház fogantyúval

Ózongenerátor - 20,000 mg/óra - 205 Watt - digitális

Az Ulsonix AIRCLEAN 20G ózongenerátorja kifejezetten a beltéri levegő professzionális kezelésére lett kifejlesztve. A rendkívül hatékony generátorral még az intenzív szagok is gyorsan és hatékonyan semlegesíthető. A nagy teljesítményű ózongenerátor ellensúlyozza a levegőben található szennyeződéseket és így megtisztítja ezt az allergénektől, káros penészspóráktól, kellemetlen állat és cigaretta szagoktól. Ezenkívül a generátor kereskedelmi használatra is tökéletes mint például autóműhelyekben, beltéri felújításoknál, hulladék és tisztításkezelő helységekben vagy a szállodaiparban is.

Kellemetlen a szoba klímája? - az Ulsonix ózongenerátorja biztosítja a tiszta levegőt!

Az AIRCLEAN 20G lenyűgöz a különösen hatékony 20,000 mg/órás ózontermelésével. Az ózon egyenletes termelését a generátorban megtalálható beépített UV-lámpa garantálja. Az ózon egyenletes elosztását a helységben a beépített ventilátor garantálja, amely nagy teljesítményével 170 m³/órás légáramlásra képes.

A ház hátsó részére felszerelt levegőszűrő kiegészíti az erőteljes légáramlást, mivel védi a technikai felszerelést a szennyeződésektől és támogatja az ózongenerátor tartósságát. A levegőszűrő szükség esetén nagyon egyszerűen és szerszámok nélkül kicserélhető.

Az AIRCLEAN 20G az egyszerű kezelhetőségével lenyűgözi Önt. A nagy kijelző és a 6 gombos kezelőfelület segítéségével különféle funkciók és szellőztetési programok választhatók ki. A szellőztetési programok nagyon könnyen az egyéni igényekhez szabhatók. A különösen nehéz feladatok elvégzéséhez kiválaszthatjuk a folyamatos működést, de ez nem haladhatja meg a 12 órát. A csomagban megtalálható távirányító növeli a használati kényelmet, valamint az ózongenerátorral való munkavégzés közbeni biztonságot is.

A professzionális légtisztító különösen könnyű és kompakt módon lett kialakítva, amelynek köszönhetően gyorsan és probléma mentesen szállítható. Ezenfelül az eszköz tetején található praktikus szállító fogantyú megkönnyíti a mobil használatot. Továbbá a porbevont acélból készült stabil ház növeli az eszköz tartósságát. A 2,3 m hosszú tápkábel elegendő rugalmasságot biztosít és az integrált kábeltartónak hála helytakarékosan el is helyezhető.

Így használom az ózont biztonságosan? Ózon csakis zárt helyiségekben használható, amelyekben nem tartózkodnak emberek vagy (házi-)állatok. A helyiségbe a kezelés után csak 2 óra elteltével szabad belépni. Ezután minimum 30 percen keresztül szellőztetni kell. Soha ne lélegezze be az ózont rögtön a készülékből, valamint csak a helyiség méretéhez kellendő ózont szabad használni. Ügyeljen arra, hogy semmilyen gyúlékonyt gázok vagy robbanó anyagok ne legyenek az ózongenerátor közelében. Ennél az eszköznél továbbá UV-fény is felhasználásra kerül, amely nem érhet közvetlenül embereket, háziállatokat vagy növényeket. UV-sugárzás égési sérülésekhez vezethet a bőrön vagy a szemben, védje magát és környezetét a közvetlen UV-sugárzás ellen. Kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót és pontosan tartsa be a biztonsági előírásokat az ózonkezelés megkezdése előtt.

Töltse le a fertőtlenítendő helységhez a figyelmeztető táblát.

Ismerje meg, milyen hatékony az ózon a baktériumok és a penészgomba elleni küzdelemben! A Lengyel Állami Egészségügyi Hivatal (Sanepid) kutatásai kimutatták, hogy az ulsonix ózongenerátorral végzett eljárás kiváló kiegészítője lehet a hagyományos fertőtlenítési módszereknek, és még a nehezen elérhető helyeken is eltávolítja a biológiai szennyeződéseket.

PDF

Modell
AIRCLEAN 20G
Cikkszám
10050053
Termék állapota
Új
Anyag
Porbevont acél
Teljesítmény
205 W
Feszültség / frekvencia
230 V / 50 Hz
Ózontermelés
20,000 mg/óra
UV-lámpa
118 mm, 4 W, 254 Nm
Ventilátor
170 m³/óra
Funkciók
Folyamatos működés (legfeljebb 12 óra)
Automatikus kikapcsolás
Automata
Kábel hossza
2,3 m
Méretek (HxSzxM)
32,00 x 18,00 x 29,50 cm
Súlya
4,80 kg
Szállítási méretek (HxSzxM)
38,00 x 25,00 x 34,50 cm
Szállítási súly
5,60 kg
Műszaki rajz
Használati útmutató
A csomag tartalma
 • Ózongenerátor AIRCLEAN 20G
 • Légszűrő
 • Távirányító
 • Figyelmeztető jel
 • Használati útmutató

Ózonlexikon

1. Mi az ózon?

Az ózon (más néven O3 vagy trioxigén) egy molekula, amely három oxigénatomból áll. A sztratoszférában az ózon védi a földön élő élőlényeket az UV-sugárzástól. Az ózon egy rendkívül reaktív molekula, ezért könnyen reakcióba lép a különböző anyagokkal, mint például az ammónia, amely megakadályozhatja a kellemetlen szagok kialakulását.

2. Hogyan működik az ózongenerátor?

A legtöbb ózongenerátor esetében a levegőt a készülék hátulján található beépített ventilátor szívja be. A generátor belsejében a levegőt a légszűrő és a speciális UV-lámpa megtisztítja a baktériumoktól és a kórokozóktól. Ezután, a levegő a kerámialapon áramlik keresztül, ahol az oxigén egy elektromos kisüléssel ózonná alakul. Innen az ózon a készülék előlapján keresztül visszajut a helyiségbe.

Ozongenerator

3. Mire használhatók az ózongenerátorok?

Az ónongenerátorok ideálisak zárt termek vagy szobák levegőjének tisztítására és felfrissítésére. Az ózon reakcióképessége semlegesíti a kellemetlen szagokat.

4. Biztonsági megjegyzés:

Az ózon magasabb koncentrációban mérgező és káros az egészségre, ezért kötelező bizonyos óvintézkedések betartása az ózon ellenőrizetlen kibocsátásának elkerülése érdekében. A készülékeket csak szakemberek kezelhetik. A hatékony működés érdekében a kerámialapokat ajánlott 6 havonta cserélni. Az Ulsonix márka magas színvonalú szolgáltatást nyújt Önnek Európa-szerte pót- és kopóalkatrészek biztosításával. Természetesen a készülékekhez megfelelő pótalkatrészeket megtalálja webáruházunkban.

5. Megjegyzés a kopóalkatrészekhez:

Az ózonkezeléshez szükséges kerámialap a készülékben egy kopóalkatrész, amelyet rendszeresen cserélni kell. A generátor leghatékonyabb működése érdekében a kerámialapok cseréjét:

  • - intenzív használat esetén (több, mint 8 óra/nap) 6 havonta,
   - normál használat esetén (4-6 óra/nap) 12 havonta,
   - ritka használat esetén (kevesebb, mint 4 óra/nap) 18-24 havonta javasoljuk.
 • A kopóalkatrészekre nem vonatkozik a készülék garanciális ideje. A megfelelő kerámialapokat megtalálja webáruházunkban.

  Vannak olyan tesztek, amelyek megerősítik az ulsonix készülékekkel végzett ózonkezelés hatékonyságát?

  Igen, rendelkezésünkre állnak a Lengyel Állami Egészségügyi Felügyelet (Sanepid) vizsgálatainak eredményei, amelyeket 2020 augusztusában végeztek az ulsonix készülékeken. Ezek a tesztek megerősítették, hogy az ózonkezelés még nehezen elérhető helyeken is eltávolítja a biológiai szennyeződéseket.

  Irodákban is használhatók az ózongenerátorok, vagy az ózonizálás a gépek károsodásához vezethet?

  A generátorok irodákban is használhatók. Az ózonkezelés nem veszélyezteti a gépeket. A tisztítás során azonban nem tartózkodhatnak személyek a helyiségben.

  Mennyi ideig bírja a légszűrő? Tisztítható vízzel?

  Ez a használat gyakoriságától és a készülék működési körülményeitől függ. A szűrő tisztítható vízzel, de utána jól meg kell szárítani.

  Az ózongenerátorok automatikusan kikapcsolnak az időzítő használatakor?

  Igen, a készülék automatikusan kikapcsol, ha az időzítő leáll.

  Hogyan állíthatom be az ózonizálás idejét az időzítővel, a kijelzővel ellátott sorozat modelljein? A használati útmutató csak az automatikus programról tartalmaz információkat. Mennyi időre állítsam be az ózongenerátort, hogy biztosan hatékonyan működjön?

  A kijelzővel ellátott sorozatban minden program előre meghatározott. Ön azonban tetszőlegesen módosíthatja az ózonizálás idejét / a szünet idejét / a ciklusok számát. Az ózongenerátor beállítása a helyiség méretétől és a készülék kapacitásától függ. A táblázat, amelyben megtalálja a helyiség méretétől és a készülék teljesítményétől függő üzemidőket, a használati útmutató része.

  A kerámialapok félévente történő cseréjére vonatkozó információk minden ózongenerátorra érvényesek? Milyen gyakran szükséges a lámpát cserélni?

  A cserére vonatkozó idő tájékoztató jellegű. A kerámialapok cseréje a használat gyakoriságától függ. A lámpát csak akkor szükséges cserélni, ha már nem működik. A lámpa élettartama kb. 7000 óra.

  Minden ózongenerátor kerámialappal működik? Van olyan modell is, amely csak UV-lámpával működik?

  Nem, ilyen modell nincsen. Minden ózongenerátor kerámialappal van felszerelve az ózon előállításához. Amikor az ózonképződés elindul, bekapcsol a lámpa. A lámpa nem kapcsolható be külön.

  Az ECO sorozat modelljei rendelkeznek a lámpán kívül beépített lapokkal?

  Az ECO sorozat modelljein nincs lámpa. Az ECO sorozat modelljei digitális vezérlés helyett időzítővel rendelkeznek. Minden ózongenerátor rendelkezik kerámialapokkal az ózon előállításához.

  Mennyire bonyolult a kopó alkatrészek cseréje?

  A légszűrő könnyen cserélhető. A kerámialapok cseréje azonban nem olyan egyszerű. A kerámialapok cseréjét gyakorlattal és megfelelő engedéllyel rendelkező személynek kell elvégeznie.

  Hogyan válasszam ki az ózongenerátor hatékonyságát a helyiség kapacitásának megfelelően? Milyen kapacitáshoz alkalmas az 5g, 7g, 10g, 15g vagy 20g?

  A táblázat a használati útmutatóban található. A legfontosabb, hogy az ózongenerátorok nagyobb hatékonysággal és gyorsabban működjenek a nagyobb helyiségekben (a tisztítási folyamat így kevesebb időt vesz igénybe).

  Igaz, hogy az ózongenerátort a lehető legmagasabbra kell helyezni a nagyobb hatékonyság érdekében?

  Mivel az ózon nehezebb, mint a levegő, azt javasoljuk, hogy helyezze az ózongenerátort a lehető legmagasabbra, a padlótól távolabb.

  5 1 értékelés alapján

  Rendezés...

  Írjon véleményt (5 csillag a legmagasabb, 1 a legalacsonyabb)
  Kattintson az e-mailben kapott linkre, és erősítse meg véleményét! Az ellenőrzést követően ezt közzétesszük.

  A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!

  Felülvizsgálat Marco Civelli (2020.03.30.)
  Felülvizsgálat Marco Civelli (2020.03.30.) Sinnvoll investieren

  O3 Generator macht einen guten Eindruck. Schnelle problemlose Lieferung. Bestellungen bei Expondo können sorglos getätigt werden. Vielen Dank.

  expondo-szakértők

  Még nem biztos benne?

  Szakértőink segítenek Önnek!
  061 445 3799
  H - P 09:00 - 16:00
  Ulsonix UV-modul AIRCLEAN UV 12 készülékhez
  Eredeti ár: 12 290 Ft
  5 490 Ft
  Az árak tartalmazzák az ÁFA-t valamint a házhozszállítás díját
  Ulsonix levegőszűrő AIRCLEAN szűrő
  Eredeti ár: 6 790 Ft
  5 990 Ft
  Az árak tartalmazzák az ÁFA-t valamint a házhozszállítás díját
  Ezt a terméket
  • Ózonképződés: 20,000 mg/óra
  • Légáramlás: 170 m³/óra
  • integrált UV-fény
  • Teljesítmény: 205 W
  • Időzítő funkció akár 24 óráig

  Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

  Ózongenerátor - 20.000 mg/óra - 205 Watt - digitális

  Ózongenerátor - 20.000 mg/óra - 205 Watt - digitális

  (1)
  140 999 Ft

  Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

  • Ózonképződés: 20,000 mg/óra
  • Légáramlás: 170 m³/óra
  • integrált UV-fény
  • Teljesítmény: 205 W
  • Időzítő funkció akár 24 óráig
  • Ózonképződés: 7.000 mg/óra
  • Légáramlás: 170 m³/óra
  • integrált UV-fény
  • Teljesítmény: 98 W
  • Időzítő funkció akár 24 óráig

  Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

  Ózongenerátor - 7.000 mg/óra - 98 Watt

  Ózongenerátor - 7.000 mg/óra - 98 Watt

  (3)
  eredeti ár: 71 990 Ft 36 890 Ft

  Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

  • Ózonképződés: 7.000 mg/óra
  • Légáramlás: 170 m³/óra
  • integrált UV-fény
  • Teljesítmény: 98 W
  • Időzítő funkció akár 24 óráig
  • Ózonképződés: 20.000 mg/óra
  • Légáramlás: 170 m³/óra
  • integrált UV-fény
  • Teljesítmény: 205 W
  • időzítő funkció 60 percig

  Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

  Ózongenerátor - 20.000 mg/óra - 205 Watt

  Ózongenerátor - 20.000 mg/óra - 205 Watt

  (5)
  101 999 Ft

  Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

  • Ózonképződés: 20.000 mg/óra
  • Légáramlás: 170 m³/óra
  • integrált UV-fény
  • Teljesítmény: 205 W
  • időzítő funkció 60 percig
  • Ózonképződés: 15.000 mg/óra
  • Légáramlás: 170 m³/óra
  • integrált UV-fény
  • Teljesítmény: 160 W
  • Időzítő funkció akár 24 óráig

  Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

  Ózongenerátor - 15.000 mg/óra - 160 Watt - digitális

  Ózongenerátor - 15.000 mg/óra - 160 Watt - digitális

  (2)
  eredeti ár: 83 790 Ft 69 390 Ft

  Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

  • Ózonképződés: 15.000 mg/óra
  • Légáramlás: 170 m³/óra
  • integrált UV-fény
  • Teljesítmény: 160 W
  • Időzítő funkció akár 24 óráig
  • Ózonképződés: 7.000 mg/óra
  • Légáramlás: 170 m³/óra
  • integrált UV-fény
  • Teljesítmény: 98 W
  • időzítő funkció 60 percig

  Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

  Ózongenerátor - 7.000 mg/óra - 98 Watt

  Ózongenerátor - 7.000 mg/óra - 98 Watt

  (3)
  eredeti ár: 65 990 Ft 48 490 Ft

  Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

  • Ózonképződés: 7.000 mg/óra
  • Légáramlás: 170 m³/óra
  • integrált UV-fény
  • Teljesítmény: 98 W
  • időzítő funkció 60 percig