Trustpilot
(137) értékelés

Ózongenerátor - 5.000 mg/h - 65 W

24 490,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10050056

|

Modell: AIRCLEAN 5G-WL

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan július 25., csütörtök
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
24 490,00 Ft
3+
5%
23 265,50 Ft
5+
10%
22 041,00 Ft
10+
15%
20 816,50 Ft
Főbb jellemzők
  • erős, 5.000 mg/h ózonképződés a makacs szagok csökkentésére
  • pontos, 120 percig beállítható időzítő vagy folyamatos működés
  • könnyen levehető, mosható szűrő
  • költséghatékony az alacsony áramfogyasztásnak köszönhetően
  • kompakt, robosztus és könnyen szállítható
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

Ózongenerátor - 5.000 mg/h - 65 W

Az Ulsonix termékcsaládhoz tartozó AIRCLEAN 5G-WL ózongenerátor segít Önnek a szobákból a kellemetlen szagok hatékony semlegesítésében. Távolítson el Ön is árvíz vagy tűz okozta dohos szagokat az AIRCLEAN 5G-WL ózongenerátorral! Az ózon eszközök elsősorban szobák és terek levegőjének tisztítására alkalmasak. Legyen szó akár autóműhelyekről, szállodákról, hulladék lerakókról, egészségügyi létesítményekről, vagy akár járművekről és hajókról, a cigaretta és állati szagok is eltüntethetők termékünkkel. Megjegyzés: Az ózongenerátorokat csak a személyi védőfelszerelés (PPE) használatában jártas professzionális felhasználók rendelhetik meg és használhatják.

Kellemetlen a szoba klímája? - az Ulsonix ózongenerátorja biztosítja a tiszta levegőt!

Készülékünk képes 5.000 mg ózon előállítására óránként, ezáltal pedig hatékonyan küzd meg a kellemetlen illatokkal. A ventilátor segítségével az ózon egyenletesen kerül eloszlatásra a teremben. Az ózon segítségével az egészségre ártalmas penész spórát is el tudja a levegőből távolítani.
Az ózonkészülék három különböző üzemmódban használható. Hold üzemmódban folyamatosan műküdik az eszköz, de nem lépheti túl a 12 órás munkaidőt. Ilyenkor min a ventilátor, mind pedig az ózon lemezek is működnek, illetve a kontroll lámpa is világít. Továbbá, ha az időzítő üzemmódot kapcsolja be, akkor a készülék a kiválasztott időnek megfelelően aktiválódik. Ebben az esetben lehetősége van arra, hogy akár 120 percen keresztül is működjön a generátor. A beállított idő elteltével a készülék kikapcsol. Kikapcsolt állapotban minden művelet leáll.
A készülék hátoldalán található szűrő a beszívott levegőt hatékonyan tisztítja és gondoskodik arról, hogy a készülékbe ne kerüljön szennyeződés. A szűrő szükség esetén szerszámok nélkül kicserélhető és a további használat érdekében elmosható.
Termékünk 65 wattos teljesítményével különösen energiahatékony, így rendkívül költséghatékony is. A figyelemre méltó készülék 50 m³ -t 20 perc alatt tisztít meg. A szobákba a tisztítási folyamat alatt egészségügyi okok miatt nem szabad bemenni. Ezen okból kifolyólag a szállítási csomag tartalmaz egy megfelelő figyelmezhető jelzést is, amelyet az ajtó kilincsére kell felakasztani. A magas rugalmasság érdekében a tápkábel kicserélhető.
A kompakt és könnyű ház porfestett alumíniumból készült. Ez különösen ellenálló, így akár különsen szennyezett termekben is használható anélkül, hogy megsérülne. Természetesen az ózonnak is ellenáll, ezáltal pedig különösen alkalmas az ilyen típusú tisztításra. A kényelmes szállítás érdekében ózongenerátorunkat egy fogóval, illetve gumiból készült lábakkal láttuk el, így mindenhol biztonságosan áll.
Hogyan használom biztonságosan az ózont? Ózon csakis zárt helységekben használható, amelyekben nem található személyek vagy (házi-)állatok. Az ózonnal való kezelés után a helységbe csak 2 óra elteltével szabad belépni. Ezután legalább 30 percig szellőztetni kell. Soha ne lélegezze be közvetlenül az ózont a készülékből, valamint csak annyi ózont termeljen, amely a helység méretéhez szükséges. Ügyeljen arra, hogy ne legyenek gyúlékony vagy robbanó anyagok az ózongenerátor közelében. Kérjük olvassa el a használati útmutatót az ózonnal való kezelés megkezdése előtt és tartsa be az összes biztonsági előírást.
Ismerje meg, milyen hatékony az ózon a baktériumok és a penészgomba elleni küzdelemben! A Lengyel Állami Egészségügyi Hivatal (Sanepid) kutatásai kimutatták, hogy az ulsonix ózongenerátorral végzett eljárás kiváló kiegészítője lehet a hagyományos fertőtlenítési módszereknek, és még a nehezen elérhető helyeken is eltávolítja a biológiai szennyeződéseket. PDF

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


4.8

137 értékelés alapján

Rendezés :

előző hónap Közzétéve Expondo Sweden

Tökéletes

Jól működik, gyors szállítási idő

Eredeti értékelés megjelenítése

előző hónap Közzétéve Expondo Poland

Jelenleg csak az üzletet tudom értékelni, problémamentes tranzakció, szuper gyors szállítás, ajánlom az eladót

Eredeti értékelés megjelenítése

előző hónap Közzétéve Expondo Hungary

Jó áron vettem meg, hamar kiszállították, azonnal ki is próbáltam, príma! Hasznos készülék a panzióban.

előző hónap Közzétéve Expondo Sweden

Ionizáló, ami teszi a dolgát

Hihetetlenül hatékony ionizáló, olyan jó, hogy csak napi fél órát kell használnunk ahhoz, hogy frissen és kellemesen érezze magát egy régi gardróbban. Igazán ajánlani tudom a terméket!

Eredeti értékelés megjelenítése

előző hónap Közzétéve Expondo Hungary

Gyors

Köszönöm! Gyorsan pontosan megérkezett!

előző hónap Közzétéve Expondo Switzerland

Ózongenerátor - 5000 mg/h - 65 W

Nagyon lenyűgözött minket ez a készülék. Rövid időn belül eltüntette a kellemetlen szagokat. Nagyszerű dolog.

Eredeti értékelés megjelenítése

előző hónap Közzétéve Expondo Denmark

Kicsi, de jó

Szép generátor hobbi használatra

Eredeti értékelés megjelenítése

előző hónap Közzétéve Expondo Netherlands

Top készülék

A lakókocsiban történt tűz után ez az eszköz jelentette a megoldást, lehetővé téve, hogy újra utazhasson a kellemetlen bűz nélkül.

Eredeti értékelés megjelenítése

előző hónap Közzétéve Expondo Hungary

Eddig sokat nem használtuk de ár kategóriában jó!

2 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Lithuania

Ernest

Szuper termék, ajánlom.

Eredeti értékelés megjelenítése

Gyakran ismételt kérdések

Vannak olyan tesztek, amelyek megerősítik az ulsonix készülékekkel végzett ózonkezelés hatékonyságát?

Igen, rendelkezésünkre állnak a Lengyel Állami Egészségügyi Felügyelet (Sanepid) vizsgálatainak eredményei, amelyeket 2020 augusztusában végeztek az ulsonix készülékeken. Ezek a tesztek megerősítették, hogy az ózonkezelés még nehezen elérhető helyeken is eltávolítja a biológiai szennyeződéseket.

Irodákban is használhatók az ózongenerátorok, vagy az ózonizálás a gépek károsodásához vezethet?

A generátorok irodákban is használhatók. Az ózonkezelés nem veszélyezteti a gépeket. A tisztítás során azonban nem tartózkodhatnak személyek a helyiségben.

Mennyi ideig bírja a légszűrő? Tisztítható vízzel?

Ez a használat gyakoriságától és a készülék működési körülményeitől függ. A szűrő tisztítható vízzel, de utána jól meg kell szárítani.

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket