Tétel: EX10250454

|

Modell: UNI_PB_32

Kitűző - Ø 32 mm - 1000 db

36 090,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • jól látható - 1000 db kitűző 32 mm átmérővel
  • tetszetős - a kreatív kitűzők igazán figyelemfelkeltők kongresszusokon, esküvőkön, vásárokon vagy születésnapokon
  • egyszerű - a gombjelvények elkészítése rendkívül egyszerű, mindössze két lépéses folyamat
  • tartós - ellenálló anyagok, fém és műanyag
  • kompatibilis - alkalmas az Uniprodo UNI_PBM_25 / 32 jelvénykészítő géphez

TERMÉK LEÍRÁSA

Legyen kreatív! A tervezzen egyedi kitűzőket

Akár születésnapról, vásárról, konferenciáról, meetingről vagy esküvőről van szó: Az Uniprodo, az irodabútor szakértőjének UNI_PB_ 32 gombjelvényeivel szabadon engedheti a fantáziáját. A névcímkéktől, fényképektől és céglogóktól kezdve az emojikig - a kitűző használata korlátlan, elkészítése pedig nagyszerű szórakozást kínál fiatalok és idősek számára egyaránt!

Egyedi reklámkészítés az Uniprodo ipari kellékei segítségével

Működése ilyen egyszerű: Helyezze a 32 mm átmérőjű kitűző fémlemezét a megfelelő kitűző készítő gépbe. Ezután rétegezze pontosan egymásra a kivágott fényképet, céglogót vagy névtáblát, amit a kitűzőn szeretne látni, majd a fóliát, ezután préselje őket össze a gép segítségével. Második és egyben utolsó lépésként helyezze el a saját maga által tervezett 32 mm-es kitűzőt a motívummal lefelé és a hátlappal felfelé a gépbe, majd nyomja le ismét a készülék karját.

Praktikus: Mivel a biztosító tű már a gombjelvény üres hátlapjára van rögzítve, így a kitűző készítés még gyorsabban megy! Így Ön pillanatok alatt egyedi és különleges kitűzőket készíthet. Rögzítse a kitűzőt ruhákra, táskákra, kalapokra vagy hátizsákokra, és vonja magára a tekinteteket.

A biztosító tűvel ellátott kitűzők ideálisan illenek és egyszerűen használhatóak az UNI_PBM_25/32 kitűző készítő géppel. A szállítási csomag tartalmát képező 1000 db kitűzővel nagy mennyiségű készlet áll az Ön rendelkezésre, hogy kitűzővel láthassa el vendégeit kongresszusokon, vásárokon vagy esküvőkön.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK