(1) értékelés

Tétel: EX10250460

|

Modell: UNI_PBM_58

Kitűző készítő gép - 58 mm - 1000 kitűző

99 399,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • produktív - két alap- és egy nyomóforma, amelynek átmérője 58 mm
  • könnyű - kézi kezelés erős karral
  • professzionális - tetszetős, pillanatok alatt elkészíthető kitűzők
  • tartós - robusztus kivitelezés acélból

TERMÉK LEÍRÁSA

Egyedi kitűzők az Uniprodo kitűző készítő géppel

Legyen kreatív és készítse el időben reklámanyagait. Akár logóját hirdetné, akár névkitűzőt biztosítana a rendezvényén résztvevőknek - az Uniprodo UNI_PBM_58 kitűző készítőjével   lehetséges. Vagy pedig bíztassa vendégeit, hogy készítsék el egyedi kitűzőjüket, a saját maguk bemutatására. A gombjelvény készítő teljesen manuálisan működik, és bárhol használható.

Nagy motívumok a kitűző készítővel

A kitűző készítő anyaga robusztus acél, így Ön kitűzőit erőteljes mozdulatokkal készítheti el bármikor. A kitűző készítő két alapforma és egy nyomóforma segítségével zárja le az 58 mm átmérőjű gombjelvényeket. Így Ön extra nagy kitűzőket készíthet. A kitűző minden esetben látványos lesz.

A kitűzőpréselésről és a kiváló eredményről a manuálisan működtethető kar gondoskodik. A készülék külső áramforrás, illetve elemek nélkül működik. Kompakt kialakításának köszönhetően pedig kis helyeken nagyszerűen elfér.

Működése ilyen egyszerű: Helyezze a gombjelvény fémlemezét a gombkészítő gép erre kialakított formájába. Ezután rétegezze pontosan egymásra a kivágott fényképet, céglogót vagy névtáblát, amit a kitűzőn szeretne látni, majd a fóliát, ezután préselje őket össze a gép segítségével. Második és egyben utolsó lépésként helyezze el a saját maga által tervezett kitűzőt a motívummal lefelé, a hátlapot a biztosító tűvel pedig felfelé a gépbe, majd nyomja le ismét a készülék karját.

A szállítási csomag 1000 darab 58 mm-es gombjelvényt tartalmaz, így Ön azonnal nekikezdhet a kitűzők készítésének.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

08.02.2023

1 op 3 buttons mislukt (scheve persing). Opstaande metalen voet was al gebarsten na amper 500 stuks. De 2000 meegestemd buttons... het was wat optimistisch en de meeste liggen nu stof te vergaren. Dit is een toestel om occasioneel eens een button te maken maar niet geschikt voor enkele honderden laat staan meer.