Akciós

Tétel: EX10250550

|

Modell: UNI_UMBRELLA_SQ250OR_N

Lámpa formájú napernyő - Narancssárga - négyszögletes - 250 x 250 cm - dönthető

47 190,00 Ft 59 490,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • tartós – a tartós 180 g/m²-es poliészterből készült ernyőszövet kellemes árnyékot biztosít számos nyáron át
  • nagyméretű – a 250 x 250 cm-es fesztávolság nagy árnyékos felületet biztosít
  • biztonságos – UV-sugárzás elleni védelem az 50+ UPF védelmi osztálynak köszönhetően
  • stabil – a robusztus acélkonstrukciónak  és az integrált szélvédelemnek köszönhetően
  • egyszerű – az ernyő kényelmesen nyitható és zárható a hajtókarral

TERMÉK LEÍRÁSA

A dönthető lámpa formájú napernyő rugalmas védelmet nyújt a nap és a hő ellen

Dönthető napernyőt keres? Az Uniprodo négyszög alakú lámpa formájú napernyője 250 x 250 cm-es fesztávolságával nagy árnyékos felületet biztosít, amely megbízhatóan véd a leégés és a hő ellen. 50+ UPF védelmi osztályával a nagy napernyő az UV-sugárzás 98%-ától véd, így Ön gondtalanul fogyaszthatja el ételeit vagy italait a kertben anélkül, hogy bőre egészségéért kellene aggódnia.

Négyszögletes óriás napernyő megbízható UV-védelemmel

A 180 g/m² sűrűségű poliészternek köszönhetően a  kerti napernyő hűs árnyékot biztosít Önnek és vendégeinek hosszú éveken át. A nagy szakítószilárdságú anyag tartós, UV-álló és rendkívül könnyen kezelhető. A beépített kézi hajtókarral gyorsan és erőfeszítés nélkül nyithatja és zárhatja a kültéri napernyőt, valamint  a nap helyzetétől függően döntheti.

A szerkezet és a felhasznált anyagok rendkívül stabilak és tartósak – még kedvezőtlen körülmények között is. A 48 mm átmérőjű napernyőoszlop és a 8 támaszték acélból készültek, és kiválóan ellenállnak a sérüléseknek. A jobb légkeringés mellett a szélvédőrendszer megfelelő támasztékot biztosít viharos időben is.

A terasz napernyő helytakarékos és intelligens megoldást kínál a nap elleni védelemre. Az állványt közvetlenül felállíthatja falakra vagy asztalok Ehhez mindig szilárd felületet válasszunk. A maximális stabilitás érdekében az acél talpon furatok találhatók, így az árnyékoló csavarok segítségével rögzíthető a kívánt helyen. A még nagyobb stabilitás és rugalmasság érdekében a napernyőállványokhoz tartozékként megvásárolhatók a megfelelő talpak is az expondo-tól.

MŰSZAKI ADATOK