Akciós
(1) értékelés

Tétel: EX10250358

|

Modell: UNI_TELESCOPE_07

Teleszkóp - Ø 70 mm - 900 mm - háromlábú állvány

48 590,00 Ft 76 490,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • precíz – a 70 mm-es tükörátmérő és a 900 mm-es fókusztávolság 45–225x nagyítást eredményez
  • univerzális – a Hold és a bolygók megfigyelésére alkalmas távcsőtípus
  • stabil – maximális stabilitás az alumíniumból készült háromlábú állványon
  • könnyű – könnyű és kevés karbantartást igénylő alumíniumcső
  • kiterjedt – ideális készlet kezdők számára okulárokkal, Barlow-lencsével, fordító lencsével és megfelelő védőburkolatokkal

TERMÉK LEÍRÁSA

Közel a Holdhoz – refraktor teleszkóp kezdőknek és profiknak

Akár obszervatóriumokban, akár egyetemeken, vagy hobbicsillagászként a tetőablakon keresztül: az Uniprodo teleszkópjával lehozhatja a csillagokat az égről. Tapasztalja meg Ön is a csillagászat varázsát!

Utazás az űrbe a kompakt távcsővel

Állítsa fel az állványt, igazítsa be az okulárt, és már indulhat is a kaland! A csillagász teleszkópon keresztül élesen és nagy kontraszttal láthatók az égitestek, amelyet a 70 mm-es tükörátmérő és a 900 mm-es fókusztávolság tesznek lehetővé. Az okulártól függően a Holdat és a bolygókat 45–225x láthatja nagyobbnak.

Az alumíniumcső könnyű és praktikus. A csillagászati teleszkóp stabilan áll a mellékelt tripod állvány három lábán. A minimális mozgatások, amelyek az űr megfigyeléséhez szükségesek, az állítható forgatókar segítségével lehetségesek. Az állítható magasságú állvánnyal rendelkező teleszkóp ideális kis és nagy csillagászok számára is.

A tartozékok széles választékának köszönhetően rengeteg lehetősége van: a Barlow-lencsével pillanatok alatt felnagyíthatja a megfigyelt égitesteket Csak helyezze be a megfelelő lencsét az okulár elé a fókuszálóba! A fordító lencse 1,5x nagyít és valós képet biztosít. A refraktor teleszkóp segítségével pedig rendkívül jól láthatók a sötét objektumok, például a Hold, a Jupiter és a Szaturnusz. A 3 mellékelt okulár éles képeket biztosít a látómező közepén és szélein. 

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


2.0

1 értékelés alapján

08.02.2023

Vypadá nádherně, na měsíc jsem už dohlédl. Ale návod je nedostatečný, systém uchycení dalekohledu je nestabilní, nejde správně vyvážit. Bude to chtít ještě hodně domácího kutilství....