Akciós

Tétel: EX10280301

|

Modell: WIE-CN-250

Csirkeháló - magasság: 125 cm - hossz: 25 m - áram nélkül

38 690,00 Ft 46 090,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagyméretű – a baromfiháló hossza 25 m, magassága 125 cm
  • stabil – a 12 üvegszálas rúd feszesen tartja a hálót
  • biztonságos – az acélból készült horgok biztosítják az oszlopok maximális stabilitását a talajon
  • hatékony – a kisebb, 4,5 x 4,5 cm-es hálószemek az alsó oldalon és a feszítőrögzítés megbízhatóan védik a baromfit
  • sokoldalú – biztonságos kültéri területet biztosít a baromfinak, például csirkéknek, libáknak, pulykáknak, valamint bárányoknak és más kisebb állatoknak is

TERMÉK LEÍRÁSA

Biztonságos baromfitartás a Wiesenfield csirkehálóval

Szeretné a szabadban tartani a baromfit, és a legjobb körülményeket biztosítani csirkéi, libái és pulykái számára? Akkor jelöljön ki egy földterületet a Wiesenfield – a mezőgazdaság és a baromfitartás szakértője – csirkehálójával! Akár az udvaron, akár egy réten: a csirke háló biztonságos helyet kínál baromfinak, ahol zavartalanul mozoghatnak és felcsipegethetik táplálékukat.

Hatékony szabadtéri tartás a tyúkháló segítségével csirkék, kacsák, libák stb. számára

A tyúkháló pillanatok alatt felállítható a 12 db üvegszálas rúd segítségével. Rögzítse a rudakat a horgokkal biztonságosan a talajban, és feszítse ki a hálót a rögzítőoszlopok között. A beépített talajvédelemnek köszönhetően megbízhatóan akadályozhatja meg, hogy a tyúkok kiszabaduljanak a kijelölt területről illetve, hogy nem kívánatos állatok, például rókák jussanak be a tyúk kerítésen belülre. Állítsa fel az üvegszálas oszlopokat elképzelései szerint, és szerelje fel a baromfi hálót megfelelő feszességgel. Az optimális stabilitás érdekében ügyeljen arra, hogy az oszlopok legfeljebb 2 méter távolságra legyenek egymástól.

A 25 m-es nettó hossznak köszönhetően a csirkeháló kerítéssel nagy területet jelölhet ki a baromfi számára. Szükség esetén egyszerre több baromfi kerítést is kombinálhat egymással, vagy akár egy ajtót is beépíthet a mobil csirke kerítésbe. A tyúkháló kerítés szemmérete felül 10 x 10 cm-es, a talaj közelében pedig 4,5 x 4,5 cm-es, így Ön biztonságos helyet alakíthat ki a csirkéknek, a libáknak, a pulykáknak vagy a kacsáknak. A 125 cm-es magasságnak köszönhetően a baromfi nem tud kimászni a csirkehálón.

MŰSZAKI ADATOK