Tétel: EX10280343

|

Modell: WIE-PTO-95

Kardántengely hosszkompenzációval - 74–95 cm - 1 3/8" / 6 fog

62 490,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú – műtrágyaszórókhoz, szántóföldi permetezőgépekhez, szalag- vagy körfűrészekhez, erdészeti csörlőkhöz, rönkhasítókhoz stb.
  • nagy teljesítményű – megfelelő alacsony és közepes teljesítménytartományú mezőgazdasági és erdészeti gépekhez, és legfeljebb 780 Nm forgatónyomatékhoz
  • praktikus – 74–95 cm-es hosszkompenzációval
  • alkalmas – szabványos 1 3/8" / 6 fog rögzítéssel rendelkezik
  • robusztus – a kardántengely tartós acélból készült

TERMÉK LEÍRÁSA

Sokoldalú kardántengely erdészeti és a mezőgazdasági használatra

A Wiesenfield rugalmas kardántengelyével gyorsan és biztonságosan csatlakoztathatja haszongépjárművéhez a műtrágyaszórókat, szántóföldi permetezőgépeket, a szalag- vagy körfűrészeket, az erdészeti csörlőket, a rönkhasítókat és más hasonló erdészeti és mezőgazdasági berendezéseket. A robusztus csuklós tengely összes fontos eleme acélból készült, így a legkeményebb kihívásoknak is megfelel, és garantálja a zavartalan működést. 

Strapabíró csuklós tengely a Wiesenfield mezőgazdasági kellékei közül

A 6 méretű mezőgazdasági kardántengely rugalmas hosszúságot kínál 74–95 cm tartományban. A hajtótengely 1 3/8"-os szabványos háromszög profilú csatlakozással rendelkezik, 6 foggal mind a meghajtó, mind a gép oldalán, vagyis a csuklós tengely megfelelő számos általánosan elterjedt géphez és járműhöz. A 780 Nm maximális forgatónyomaték, amely ideális az alacsonyabb és közepes teljesítménytartományú mezőgazdasági és erdészeti gépekhez, lehetővé teszi a széleskörű alkalmazást.

A robusztus konstrukció, a precíz kialakítás és a felhasznált anyagok gondoskodnak a traktor kardántengely zavartalan működéséről. Optimalizálja erdészeti és mezőgazdasági gépeinek alkalmazását a kardántengely segítségével a Wiesenfield ipari gépei és felszerelései közül!

MŰSZAKI ADATOK