Új

Tétel: EX10280199

|

Modell: WIE-HT-30

Mézletöltő tartály csappal - 30 l - szitával, fedéllel és szorítócsappal - rozsdamentes acél

48 390,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • professzionális – szitával, szorítócsappal, fedéllel és két fogantyúval
  • tágas – nagy, 30 l-es kapacitás
  • higiénikus – tiszta munkavégzés a nagy nyílásnak, a megemelt állványnak és a könnyen tisztítható szerkezetnek köszönhetően
  • magas színvonalú – minden elem kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült
  • tartós – a robusztus konstrukciónak és az ellenálló anyagnak köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Nagy űrtartalmú mézletöltő tartály csappal, fedéllel és szitával

Megfelelő körülmények között a méz hónapokig, sőt évekig is eltartható: ez a legjobban a mézletöltő tartállyal sikerülhet a Wiesenfield mezőgazdasági kellékei közül. A stabil lábakon álló, szűrővel, fedéllel és csappal felszerelt méztartályban biztonságosan tárolhatja a mézet és szükség esetén tisztán töltheti azt. A rozsdamentes acél mézadagoló tartály nélkülözhetetlen kellék profi és hobbiméhészek számára egyaránt.

Jól átgondolt és minőségi méhészeti felszerelések a Wiesenfield-től

A nagy nyílásának és a mellékelt szitának köszönhetően a praktikus mézletöltő tartály megkönnyíti a begyűjtött méz feldolgozását és tárolását. A 30 l űrtartalmú méz letöltő tartályban higiénikusan tárolhat nagy mennyiségű mézet hosszú időn keresztül. A maximális biztonságról a szorosan záródó fedél gondoskodik, amely tökéletesen illeszkedik a méztartályhoz.

A viszkózus folyadékok, mint a méz kisebb tartályokba való pontos és tiszta adagolása érdekében a méztartályt stabilan áll a megemelt lábakon. A fedéllel felszerelt mézletöltőn egy praktikus szorítócsap is található, amellyel precízen beállíthatja az átfolyási sebességet, és csöpögés nélkül fejezheti be a töltési folyamatot. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült mézletöltő tartály használat után könnyen tisztítható. A robusztus anyagnak és a kiváló minőségű konstrukciónak köszönhetően a mézletöltő tartály csappal rendkívül tartós. A két fogantyú megkönnyíti a méztartály szállítását.

MŰSZAKI ADATOK