Tétel: EX10280178

|

Modell: WIE-EFT-100

Villanypásztor teszter - 0-12000 V

30 490,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • átfogó – széles mérési tartomány 0-tól 12 000 V-ig
  • hatékony – egyszerű kezelés a mérődiódának és az előző feszültségmérés elmentésének köszönhetően
  • átlátható – a nagyméretű LCD kijelzőn minden paraméter jól láthatóan jeleníthető meg
  • praktikus – az LCD kijelzőn lévő nyíl jelzi a hiba forrását
  • robusztus – kompakt ház műanyagból, IPX6 védelmi osztállyal

TERMÉK LEÍRÁSA

A villanypásztor teszter megmutatja, hogy megfelelő-e a feszültség

Szeretné tudni, hogy a villanypásztor feszültsége megfelel-e beállítottnak? Vagy zavart észlel a kerítés működésében? Akkor használja a Wiesenfield villanypásztor tesztert, amelynél nincs gyorsabb és  hatékonyabb eszköz a hibaforrás megtalálásához. A tesztelő egyszerűen működtethető és rendkívül kompakt, így Ön mindig könnyen magával viheti.

Villanypásztor teszter

A villanypásztor teszterrel egyszerűen és közvetlenül rögzítheti az elektromos kerítés feszültségét 0-12000 V között. Csak helyezze a szondát a vezetékre, és az aktuális feszültség megjelenik a 33 x 47 mm-es kijelzőn. A gyors összehasonlítás érdekében jelenítse meg az előző mérést, továbbá megtekintheti a vezeték áramerősségét is. De ez még nem minden! Hiba esetén a kijelzőn egy nyíl mutatja a hiba forrásának irányát. Nincs is ennél egyszerűbb és megbízhatóbb módja a hibaelhárításnak!

A tartós és robusztus műanyagból (ABS) készült kompakt villanypásztor teszter egyszerűen rögzíthető egy klipszel a hevederre. Az eszközt könnyedén magával viheti, mivel nem korlátozza a mozgásszabadságot. A villanypásztor tesztelő árramellátását egy 9 V-os akkumulátor biztosítja, melynek töltöttségi szintje megbízhatóan jeleníthető meg a kijelzőn. Ha pedig a készülék poros lenne egy száraz nap során, az IPX6 védelmi osztály védi az elektrinokát a meghibásodástól.

MŰSZAKI ADATOK