Tétel: EX10260274

|

Modell: STAR_ATFE_13

Állítható magasságú sarok asztal keret - magasság: 69–118 cm - szélesség: 90–150 cm / 110–190 cm

268 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • univerzális – széles magasságbeállítási tartomány 690–1180 mm között és mindkét oldalon szélességében
  • kényelmes – gyors és egyszerű beállítás a 3 motornak köszönhetően
  • stabil – az acélból és műanyagból készült szerkezet 150 kg-ig terhelhető
  • egyszerű – intuitív összeszerelés és használat, három elmenthető és egyszerűen előhívható magasságbeállítás
  • ergonomikus – kényelmes munkapozíció állva vagy ülve

TERMÉK LEÍRÁSA

Állítható magasságú sarok asztal keret 3 motorral

Az állítható magasságú STAR_ATFE_13 sarok asztal keret lehetővé teszi a kényelmes munkavégzést ülő és álló helyzetben is. Az íróasztal másodpercek alatt átalakítható nagyméretű állópulttá – és fordítva. A Fromm & Starck ergonomikus és kiváló minőségű irodai berendezéseket kínál, melyek segítségével változatosabbá tehetők a monoton munkafolyamatok. A sarok asztal váz használatával elkerülhető, illetve csökkenthető az emberi test egyik oldalát terhelő ülőmunka, és a helytelen testtartás következtében jelentkező egészségügyi problémák kialakulása.

Flexibilis íróasztalok a modern és hátkímélő munkavégzéshez

A asztal váz függőlegesen 690–1180 mm között, valamint a munkafelület szélességben 90°-os szögben állítható rugalmasan. A bal oldal szélességi tartománya 900–1500 mm, a jobb oldal szélességi tartománya pedig 1100–1900 mm. A három emelőoszlop magassága csendesen, kíméletesen és gyorsan (32 mm/s) állíthatató be a 3 db 450 W-os motor segítségével. A sarok íróasztal váz kezelése rendkívül egyszerű az intuitív vezérlő segítségével. A memória funkciónak köszönhetően legfeljebb három magassági érték állítható be, amelyek szükség esetén egyetlen gombnyomással elhívhatók. Az íróasztal keret továbbá egy hangjelzővel ellátott időzítővel rendelkezik, amely emlékezteti Önt a pihenőkre vagy a pozícióváltásra.

A speciális acél konstrukciónak és a gumi elemeknek köszönhetően az állítható magasságú asztal keret teljes teherbírása max. 150 kg, vagyis a sarok alsó váz asztallaphoz rendkívül teherbíró, robusztus és tartós. A gumírozott lábak megakadályozzák, hogy az íróasztal keret megcsússzon, garantálják a stabilitását és védik a padlót a karcolásoktól.

Megjegyzés: A termék egy alsó váz asztallaphoz asztallap nélkül. A szállítási csomag nem tartalmazza az asztallapot, és külön rendelhető meg.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK