Akciós

Tétel: EX10260014

|

Modell: STAR_MCAB_03

Fém szekrény - 2 polc - szürke

88 990,00 Ft 139 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú - szekrény használható irodákban, könyvtárakban vagy úszodákban
  • biztonságos - zárható, részenként két kulcsal
  • terhelhető - két polc, mindegyik 40 kg teherbírással
  • szagtalan - az ajtókon található szellőzőnyílások biztosítják az optimális légáramlást
  • stabil - tartós szerkezet bevont acélból

TERMÉK LEÍRÁSA

Zárható fém szekrény irodák, iskolák vagy uszodák számára

Akár telefonját, fontos dokumentumokat, pénztárcáját vagy más értéktárgyakat szeretne biztonságosan tárolni – a tágas STAR_MCAB_03 fém szekrény, a Fromm & Starck-tól, tartós fém ajtói mögött ez lehetséges. A finom szürke színének köszönhetően a szekrény minden belső és irodai kialakításhoz illik.

Biztonságos és stabil - a zárható szekrény a Fromm & Starck ipari kiegészítői közül

A szilárd felépítésével és a két zárható részével, ami hárompontos espagnolette zárral van felszerelve, a szekrény egy nélkülözhetetlen bútordarab minden irodában, műhelyben és könyvtárban. A két polc mindegyike 40 kg-ig terhelhető. Részenként a szekrény két ónozott kulccsal van ellátva, ami már a csomag része, így a szekrény tartalma az illetéktelen személyektől védve van. Praktikus: A két kis névtáblatartónak köszönhetően, ami az ajtókon található, valamint az akasztórúdnak és a kis tükörnek, ami a szekrény belsőjében található, e szekrény tökéletes ruhák tárolására. Ezenfelül a szellőzőnyílások biztosítják az optimális légkeringést.

A sokoldalú acélszekrény tartós epoxi-gyantával van bevonva és a bőséges tárolási hely jellemzi. A megerősített sarokpántok és ajtótartók további biztonságot nyújtanak és lehetővé teszik a szekrény használatát még durva, poros körülmények között is, mint például ipari raktárokban is. A könnyen értelmezhető használati útmutató alapján a fémszekrény egyszerűen összecsavarozható és felállítható. A műanyag lábak szilárd állást garantálnak, miközben megóvják a padlót a karcolásoktól és más károktól.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK