Akciós
(2) Vélemények

Tétel: EX10260269

|

Modell: STAR_DESK_20

Íróasztal - 120 x 60 cm - 50 kg - oldalsó tárolófelületekkel

34 390,00 Ft 37 590,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • tágas – a 120 x 60 cm-es asztallap és három oldalsó tárolópolc különböző felhasználási célokra 
  • stabil – az asztal legfeljebb 50 kg-ig terhelhető
  • univerzális – irodákban vagy otthon, íráshoz, számítógépes asztalként vagy hobbicélokra 
  • véd – a lábak végén található gumikupakok gondoskodnak az asztal stabilitásáról és védik a padlót a karcolásoktól
  • egyszerű – az asztal néhány egyszerű lépésben összeszerelhető és könnyen karbantartható

TERMÉK LEÍRÁSA

Nagyszerű íróasztal minimalista design

Akár az irodában, akár otthonában: a Fromm & Starck STAR_DESK_20 íróasztala visszafogott kialakításának köszönhetően minden belső térben jól mutat! Az íróasztal három oldalsó polca további tárolóhelyet kínál számítógépek, mappák vagy dokumentumok számára. Használja a stílusos és modern, nagy munkafelülettel rendelkező asztalt íróasztalként, barkácsoláshoz, vagy számítógépes asztalként a munkához!

Praktikus és szép! Fromm & Starck irodai berendezések

Kompakt, 120 x 60 cm-es méretének köszönhetően a dolgozóasztal bárhol elfér, és visszafogott kialakításával jól illik minden berendezési stílushoz. A 75 cm magas számítógép asztal MDF PVC bevonattal anyagból készült asztallapján mindig kényelmesen dolgozhat. A lakkozott acélcsövekből készült filigrán vázzal rendelkező irodai asztal könnyű, teherbírása ennek ellenére nagy, legfeljebb Teherbírás: 50 kg. Az asztal lábain található műanyag (PP) védősapkák megvédik a padlót a karcolásoktól és további biztonságot nyújtanak az asztalnak. A felhasznált anyagoknak köszönhetően az íróasztal összes felülete víztaszító és könnyen karbantartható.

A számítógépes íróasztal egyszerűen, néhány lépésben összeszerelhető. A mellékelt szerelési útmutató lépésről lépésre mutatja be az összeszerelés folyamatát.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

2 értékelés alapján

01.06.2023

Gyorsan ideért, minőségi anyagokból van és 20 perc alatt összeraktam pedig nem vagyok egy nagy szaki. A fatiplik lötyögnek a fa elemekben de ez az összeállított asztalnál nem probléma. A fa elemeknél nem szabad túlságosan erőltetni a csavarokat. A megadott méretek hajszálpontosak, a magasságot a csavarozható talpakkal néhány miliméternyit lehet emelni. Normál használatkor stabil de festéskor ne erre álljatok fel mert annak sürgősségi lesz a vége. Összességében kiváló termék főleg ilyen olcsón.

01.06.2023

Good quality, well packed, versatile, and manual and different languages. The only issue for me is that I wanted a totally black version, but it fits well.