Tétel: EX10230266

|

Modell: GR_RS_04

Kerékpárszerelő állvány - 1080–1900 mm - összecsukható - max. 25 kg - szorítókar

26 490,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • összecsukható – a bicikliszerelő állvány egyszerűen összehajtható a helytakarékos tárolás érdekében
  • stabil – a 4 láb biztosítja a kerékpár javító állvány maximális stabilitását
  • hátkímélő – a magasság 1080–1900 mm között állítható
  • nagyméretű – a 25–40 mm-es bilincsnek köszönhetően a bicikli szerelőállvány számos vázhoz alkalmas
  • tartós – kevés karbantartást igényel, és tartós acélból készült

TERMÉK LEÍRÁSA

Összecsukható kerékpár szerelő állvány mindenkinek, aki szeret biciklizni

Gyakran utazik biciklivel? Akkor a Gymrex szabadon álló kerékpárszerelő állványa ideális választás az Ön számára! Rögzítse kerékpárját néhány egyszerű lépésben a 25–40 mm-es bilincsbe. A 1080–1900 mm-es magasságban állítható test lehetővé teszi a kényelmes munkavégzést a kívánt munkamagasságban. Kis súlyának és kompakt méretének köszönhetően a kerékpár tartó állvány ideális mobil használatra.

Ergonomikus, stabil és könnyen összeszerelhető: az Ön kerékpárszerelő állványa a Gymrex-tól

A bicikli szerelő állvány 25 kg-ig terhelhető, így minden kerékpárt elbír. A robusztus acélszerkezet szilárdan áll a 4 lábon, még egyenetlen padlófelületeken is. A háromszög alakú lábpárnák garantálják az eszköz stabilitását és védik a padlót. A 360°-ban forgatható bilincsnek köszönhetően a kerékpárt bármilyen szögben rögzítheti, és könnyedén elérheti a javítandó területet.

A lágyan párnázott rögzítőbilincs megakadályozza a rögzítési pont sérülését, és biztonságos, csúszásmentes tartást biztosít, amely lehetővé teszi a kerékpárok rögzítését anélkül, hogy megsértené a vázukat vagy megkarcolná a festéket. Az elsőkerék-rögzítő rúd a szállítási terjedelem részét képezi, és egyenesen és mozdulatlanul tartja a kormányt a kerék javítása közben. A praktikus rögzítés minden szabványos keretmérethez és modellhez illeszkedik.

A gyorskioldó rendszernek köszönhetően a kerékpár tartó azonnal készen áll bármilyen javítási munkához. A nagy polcon bőven van hely a legfontosabb szerszámoknak. A kerékpár szerelőállvány rendkívül gyorsan szerelhető fel és le a szállításhoz.

MŰSZAKI ADATOK