Akciós

Tétel: EX10090163

|

Modell: HT-FORBES-15000

Árokásó - 15 LE - marási mélység 600 mm

1 044 990,00 Ft 1 136 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy teljesítményű - 15 LE négyütemű benzinmotor 3600 fordulat/perccel
  • erős - ásólánc edzett fogakkal, 9,17 m/s sebességgel
  • állítható - az ásási mélység 200 és 600 mm között választható
  • robusztus - stabil acélszerkezet tartós porbevonattal
  • mobil - a kompakt kialakítás, a nagyméretű kerekek és az ergonomikus fogantyú megkönnyítik a kezelést
  • biztonságos - erős ellenállás esetén (pl. kő), a gép automatikusan kikapcsol

TERMÉK LEÍRÁSA

Az árokásó segítségével erőteljesen ásható fel a talaj a kábelek és a vízvezeték csövek számára 600 mm-es mélységig

Ha egyenletesen szeretne árkokat ásni a kertjében vagy a földben egy építkezésen, akkor a hillvertnek, a kerti tartozékok szakértőjének HT-FORBES-15000 árokásója az ideális választás. A hosszú kard egy lánccal és ásófogakkal van felszerelve, amelyek folyamatos földásásra képesek, így pillanatok alatt áshatók ki az árkok a kábelek és a vízelvezető rendszerek számára.

Árokmaró a hillvert kertépítő felszerelései közül

A láncos árokásóval Ön egy praktikus és nagy teljesítményű gépet kap, ami 15 LE-s 4 ütemű benzinmotorral működik, és amelynek segítségével Ön nagy erőfeszítés nélkül áshatja fel a földet. A 100 mm-es hézagszélességgel és a 600 mm-es maximális gödörmélységgel max. 60 m/h sebességgel áshatók az árkok. A tereptől és a kábel szélességétől függően a mélység négy lépésben választható ki 200 és 600 mm között.

A láncos árokmaró kardja egy tartós lánccal van felszerelve, amelynek  27  edzett foga könnyedén képes eltávolítani még a szilárd talajrétegeket is. A lánc eléri a 9,17 m/s sebességet is. A kiásott föld az árokásó gép mellé hullik, így az egyenletes munka garantált, valamint az árok rögtön be is temethető a földdel. A túlterhelés elleni védelem szükség esetén automatikusan kikapcsoja a gépet, megvédve az árokásót, ha az a talajban ellenállásba pl. a nagy kövekbe ütközne, így azok nem tudják elzárni, illetve megrongálni a kormányrudat.

A kompakt kialakításnak és a nagy kerekeknek köszönhetően az árokmaró rendkívül könnyen manőverezhető. Az ergonomikus alakú fogantyúval a készülék optimálisan kezelhető. Az árokmaró ellenálló acélból készült, amelyet porbevonat véd, és rendkívül tartós. A motor működéséről egy 3,6 literes benzin- és egy 0,6 literes olajtartály gondoskodik, így az árokásóval a  hosszan tartó munkálatok is hatékonyan végezhetők el.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények