Trustpilot
Nincs értékelés Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

LED növénylámpa - piros/kék - 20 W - 120 LED - 1600 Lumen - 4 darab

16 590,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10090206

|

Modell: HT-WEDGE-48L

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
16 590,00 Ft
3+
5%
15 760,50 Ft
5+
10%
14 931,00 Ft
10+
15%
14 101,50 Ft
Főbb jellemzők
  • univerzális – a növény nevelő lámpa elősegíti a növények növekedését a magvakból a teljes virágzásig, illetve a betakarításig
  • fényerősség – 120 LED 50 000 órás élettartammal és 20 W-os teljesítménnyel 
  • hatékony -  piros/kék (460–470 nm / 620–660 nm) a növények optimális fejlődése érdekében, minden szakaszban
  • sokoldalú – a 273 µmol/m2/s PPFD érték ideális zöld növényekhez, például virágos növényekhez, vagy gyümölcsökhöz és zöldségekhez, például gyógynövények, paradicsom, paprika, saláták és még sok más növényhez
  • készlet – négy növénynevelő LED szalag egy készletben
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

Napos idő egész évben a négy erős növénynevelő LED lámpával

Akár felhős az idő, akár esik az eső, vagy hullik a hó: a hatékony és környezetbarát HT-WEDGE-48L növénynevelő LED lámpával a hillvert-től, a kerti tartozékok szakrétőjétől, egész évben napsütés vár növényeire. 20 W-os teljesítményével a növénylámpa a természetes napfényhez hasonló fényt bocsájt ki a nagyüzemi üvegházakban, vagy a hobbikertészek pincéiben vagy garázsaiban. 

Gazdaságos és hatékony! A LED növény nevelő lámpa a hillvert kerti tartozékai közül

A széles fényspektrum 460–470 nm / 620–660 nm hullámhosszal gondoskodik a növények optimális és egészséges növekedéséről és a létfontosságú fotoszintézisről. A növények a fény több, mint 95%-át elnyelik és felhasználják a vetőmagtól a teljes virágzás állapotáig, illetve a betakarításig. A kiegyensúlyozott spektrumnak köszönhetően a növekedési szakasz azonos vagy akár nagyobb hozammal is jelentősen lerövidíthető. A különböző szakaszok alatt nem szükséges váltani az egyes LED típusok között. 
A LED növénylámpa beépített, erős fénykibocsátású LED-jei fényteljesítményükkel rendkívül tartósak max. 50 000 óráig. A növény típusától függően különböző PPFD értékekre van szükség. 273 µmol/m2/s fotoszintetikus fotonáram-sűrűségével (PPFD) a palánta nevelő lámpa kiválóan alkalmas különböző növények, például gyógynövények (bazsalikom, rozmaring), zöldségek (paradicsom, uborka, saláták) és virágok összes növekedési stádiumához – hidrokultúraként és a földben is.
Az energiatakarékos növény nevelő lámpa bárhol használható, ahol nincs napfény, illetve ahol további fényforrásra van szükség. A 120°-os sugarú LED-ek nagy területet fednek le. A mellékelt stabil felfüggesztés segítségével Ön könnyedén felakaszthatja a növénynevelő lámpát a növények vagy az ágyás fölé.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


Rendezés :

Gyakran ismételt kérdések

Milyen növénytípusokhoz használható a növénynevelő?

A LED növény nevelő lámpa univerzálisan használható, és alkalmas zöld növényekhez, virágos növényekhez, gyümölcsökhöz és zöldségekhez, például gyógynövényekhez, paradicsomhoz, paprikához, salátákhoz és még sok máshoz.

Naponta hány órát szükséges a növényeket világítani?

A növény típusától függően a lámpa napi 8-12 órán keresztül használható.

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket