Tétel: EX10090205

|

Modell: HT-WEDGE-100AP

LED növénylámpa - teljes spektrum - 100 W - 136 LED - 6000 Lumen - Euro csatlakozó

Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • univerzális – a növény nevelő lámpa elősegíti a növények növekedését a magvakból a teljes virágzásig, illetve a betakarításig
  • fényerősség – 136 LED 50 000 órás élettartammal és 100 W-os teljesítménnyel 
  • hatékony -  teljes spektrum (380–780 nm) a növények optimális fejlődése érdekében, minden szakaszban
  • sokoldalú – a 903 µmol/m2/s PPFD érték ideális zöld növényekhez, például virágos növényekhez, vagy gyümölcsökhöz és zöldségekhez, például gyógynövények, paradicsom, paprika, saláták és még sok más növényhez
  • egyszerű – könnyű feleszerelés a mellékelt felfüggesztésnek köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Napos idő egész évben az erős növénynevelő LED lámpával

Akár felhős az idő, akár esik az eső, vagy hullik a hó: a hatékony és környezetbarát HT-WEDGE-100AP növénynevelő LED lámpával a hillvert-től, a kerti tartozékok szakrétőjétől, egész évben napsütés vár növényeire. 100 W-os teljesítményével és a 136 LED-del a növénylámpa a természetes napfényhez hasonló fényt bocsájt ki a nagyüzemi üvegházakban, vagy a hobbikertészek pincéiben vagy garázsaiban. 

Gazdaságos és hatékony! A LED növény nevelő lámpa a hillvert kerti tartozékai közül

A széles fényspektrum 380–780 nm hullámhosszal gondoskodik a növények optimális és egészséges növekedéséről és a létfontosságú fotoszintézisről. A növények a fény több, mint 95%-át elnyelik és felhasználják a vetőmagtól a teljes virágzás állapotáig, illetve a betakarításig. A kiegyensúlyozott spektrumnak köszönhetően a növekedési szakasz azonos vagy akár nagyobb hozammal is jelentősen lerövidíthető. A különböző szakaszok alatt nem szükséges váltani az egyes LED típusok között. 

A LED növénylámpa beépített, erős fénykibocsátású LED-jei fényteljesítményükkel rendkívül tartósak max. 50 000 óráig. A növény típusától függően különböző PPFD értékekre van szükség. 903 µmol/m2/s fotoszintetikus fotonáram-sűrűségével (PPFD) a palánta nevelő lámpa kiválóan alkalmas különböző növények, például gyógynövények (bazsalikom, rozmaring), zöldségek (paradicsom, uborka, saláták) és virágok összes növekedési stádiumához – hidrokultúraként és a földben is.

Az energiatakarékos növény nevelő lámpa bárhol használható, ahol nincs napfény, illetve ahol további fényforrásra van szükség. A 120°-os sugarú LED-ek nagy területet fednek le. A mellékelt stabil felfüggesztés segítségével Ön könnyedén felakaszthatja a növénynevelő lámpát a növények vagy az ágyás fölé. 

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK