Tojás inkubátor - 88 tojás - lámpával

Cikkszám: EX10130004 / Típus: IN-88DDI

Tojás inkubátor - 88 tojás - lámpával

 • Cikkszám: EX10130004
 • Típus: IN-88DDI
 • Első forgalmazás: 2019
 
 
 
23616,00 Ft

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t valamint a házhozszállítás díját*

Raktáron. Szállítási idő kb 4-6 munkanap

Highlights

 • akár 88 csibe keltetéséhez
 • lámpával a tojáshéjak átvilágításához
 • intelligens hőmérséklet szabályozás
 • költséghatékony a 80 Wattos motorak köszönhetően, magas hőmérséklettartomány 20 és 50 ℃ között
 • a különböző típusú tojásokhoz (kacsa, liba, illetve fürj)

Keyfacts

Tojás inkubátor - 88 tojás - lámpával

Ön is szeretne kacsa, liba vagy fürj tojást keltetni? Akkor az Incubato tojás inkubátora a tökéletes termék Önnek! Végezze el Ön is felelősségteljesen feladatait az IN-88DDI tojás inkubátorral! Termékünk kiválóan alkalmas kereskedelmi használatra. Az inkubátor segítségével 88 csirketojást keltethet egyidejűleg, de akár további tojás típusokhoz is használhatja a készüléket. A termék LED-kijelzője különböző információkat jelennít meg, mint például a hőmérsékletet, páratartalmat, a keltési napot és a tojás fordulási idejét. Érjen el Ön is megfelelő keltetési arányokat!

Már kezdődhet is a keltetés! - keltessen Ön is megfelelően

 

A tojások keltetése nagyon érdekes élmény, amely megköveteli az odaadást, a jó tervezést, a rugalmasságot és a jó megfigyelést. A szállítás csomag egy lámpát tartalmaz. Kövesse Ön is figyelemmel a csibék fejlődését a lámpa segítségével, amely ideálisan világítja meg a tojásokat. Ez jó betekintést ad, hogy az embrió fejlődése terv szerint halad-e. Az átlátszó fedélnek köszönhetően pontosan megfigyelheti, hogy hol tart a keltetési folyamat.

 

Az egységes hőmérséklet biztosítása érdekében a hungarocellből készült a temrék háza. Termékünk segítségvel választhatóan 132 szabványos méretű, 29 libatojást vagy akár 44 pulyka- vagy kacsatojást tud egyidejűleg keltetni. Attól függően, hogy milyen tojásokat szeretne keltetni, a keltetési idő max. 35 nap lehet. A rossz berendezés magas áramköltségeket eredményez. Az IN-88DDI tojás inkubátor ezzel ellentétben rendkívül takarékos! A mindössze 80 Wattos motor rendkívül költséghatékony.

Könnyű és kompakt az IN-88DDI tojás inkubátor

 

Győződjön meg Ön is a tojás inkubátor alacsony fogyasztásáról és kompakt kivitelezéséről! A mindössze 1,4 kg súlyú termék könnyedén szállítható. Az inkubátor kis méretének köszönhetően könnyen tárolható. A gép további előnye a levehető fedő és a kivehető tojástartó. Ennek köszönhetően a termék tisztítása nagyon egyszerű.

 

A keltetési folyamat legfontosabb része a hőmérsékletszabályozás. A digitális kijelző segítségével 20 °C és 50 °C között pontosan beállíthatja az inkubátor hőmérsékletét. Ha előre beállította azt, akkor már nem kell aggódnia a hőmérséklet beállításával kapcsolatban. A készülékre jellemző a felhasználóbarát és digitális vezérlőpanel. Az intelligens ellenőrző rendszer biztosítja a kívánt hőmérsékletet.

Egyszerű és biztos - együtt rendkívül erős

 

Nagy hangsúlyt fektettünk a tényre, miszerint a készülék folyamatosan érintkezésbe kerül vízzel a belső térben a tenyésztési folyamat során. Az inkubátor védelmi osztálya IPX4.

FIGYELEM! A termék nem rendelkezik automatikus tojás forgató funkcióval. Ezáltal a tojásokat Önnek kell megfordítania! Ne felejtse el, hogy a termék üzembehelyezése előtt elegendő vizet adjon hozzá a pártartalom miatt. Kérjük, mielőtt elkezdene foglalkozni a tojás keltéssel, megfelelően tájékozódjon.

Modell
IN-88DDI
Cikkszám
10130004
Termék állapota
Új
Anyag
Műanyag
Teljesítmény
80 W
Feszültség / frekvencia
230 V / 50 Hz
Kapacitás galamb-, tyúk- és fürjtojás
132
Kapacitás pulyka- és kacsatojás
44
Kapacitás libatojás
29
Hőmérséklet tartomány
20 - 50℃
Átlátszó fedél
Igen
Szigetelési osztály
II
IP-védettség
IPX4
Méretek (HxSzxM)
49 x 17,5 x 48,5 cm
Súly
1,16 kg
Szállítási méretek (HxSzxM)
51 x 15,5 x 51 cm
Szállítási súly
1,9 kg

Használhatom az inkubátort más típusú tojásokkal is, mint tyúktojás?

Igen, termékünk kacsa-, liba-, illetve fürjtojással is használható.

Eltérő méretű tojás inkubátorokat is forgalmaznak?

Igen, kínálatunk között további inkubátorokat is megtalál a Laborítóriumi kellékek menüpont alatt.

 • Tojás inkubátor IN-88DDI
 • Lámpa
 • Használati útmutató

Írja meg az első értékelést ehhez a termékhezÉrtékelés leadása
Az értékelések egy rövid ellenőrzés után megjelennek.

A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!