Tétel: EX10360030

|

Modell: P0101020133

Egyfuratos mosogató csaptelep zuhanyfejjel - víztömlő 1000 mm - vízcsap 220 mm - kétkaros

102 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • praktikus – a 1000 mm hosszú tömlő maximális kényelmet biztosít mosogatás közben
  • flexibilis – számos felhasználási lehetőség a forgatható csaptelep és a zuhany kombinációjának köszönhetően
  • higiénikus – a krómozott sárgaréz felülete sima és könnyen tisztítható
  • tartós – a kiváló minőségű anyagoknak és a magas színvonalú kivitelezésnek köszönhetően
  • egyszerű – egyszerű telepítés a G1/2"-es csatlakozón keresztül

TERMÉK LEÍRÁSA

Flexibilis egyfuratos mosogató csaptelep zuhanyfejjel a sokoldalú felhasználás érdekében

Az egyfuratos mosogató csaptelep nagyfokú kényelmet garantál, az extra hosszú 220 mm-es vízcsap és az 1000 mm hosszú tömlő kombinációjának köszönhetően. Akár az otthoni konyhában, akár éttermekben, iskolákban és vagy más felhasználási területeken: a karok, a rugalmas zuhany és a magas, elforgatható csap kombinációja megkönnyíti a munkavégzést és gondoskodik a higiénikus eredményekről.

Professzionális mosogatási technológia a magasszintű higiéniai sztenderdeknek megfelelően

A forgatható kifolyócsővel ellátott edénymosó zuhany kétkaros keverő csaptelepe gondoskodik a vízellátás és a hőmérséklet kényelmes beállításáról. Szükség esetén a csap külön nyitható meg és zárható el.  A zuhanyfelfüggesztés, amely a tömlőt is tartja, rendkívül praktikus, és még magasabb szintű kényelmet és higiéniát biztosít, vagyis a zuhany és a tömlő nincsenek útban, amikor azokra nincs szükség, és így mindig tiszták maradnak.

A konyhai mosogató zuhanyfej sárgarézből és rozsdamentes acélból készült, amely számos előnnyel jár: a sima és könnyen tisztítható felületek garantálják a higiénikus és könnyű munkavégzést, még a kihívást jelentő helyzetekben is. A rendkívül ellenálló anyag és a kiváló minőségű kivitelezés garantálják a csaptelep hosszú élettartamát. 

A csap telepítése a G1/2" csatlakozón keresztül nagyon egyszerű és intuitív, vagyis a csaptelep beszerelése laikusok számára is gond nélkül elvégezhető feladat. A forgatható kifolyóval ellátott mosogató zuhany felszereléséhez csak egy megfelelő kihagyás szükséges a mosogató medencén.

MŰSZAKI ADATOK