Tétel: EX10062061

|

Modell: MSW-WPW-150

Alkatrészmosó - 150 l

142 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • tágas – nagy, 150 l kapacitás, legfeljebb 90 l oldószerhez
  • hatékony – zárt mosórendszer beépített szivattyúval
  • erőteljes – a 2.7-3.6 l/perc szivattyúteljesítmény a dupla szivattyúhajtásnak és a mosókefének köszönhetően optimális tisztítást biztosít
  • biztonságos – a fedél magától nyitva marad, és tűz esetén automatikusan bezáródik
  • praktikus – két medence a különböző oldószerekkel történő egyidejű tisztításhoz

TERMÉK LEÍRÁSA

Tiszta ügy! Az alkatrészmosó az MSW-től

Annak érdekében, hogy a motor olajozottan működjön, tisztítsa meg a motor alkatrészeit, mielőtt javítás után visszahelyezi őket a helyükre. Az MSW két medencével ellátott alkatrészmosójával lehetséges a hatékony és alaposa tisztítás! Töltse a tisztítószert a kád és a szivattyú zárt rendszerébe. A mosóecset segítségével még a motor legferdébb alkatrészeit is hatékonyan tisztíthatja meg a legkisebb résekig. Vízbázisú oldószerrel a beégett olajat és a szennyeződéseket is alaposan és effektíven távolíthatja el, és a két különálló résznek köszönhetően egyszerre két különböző oldószert használhat a motor különböző alkatrészeihez, amelyek a tisztítási folyamat után épp olyanok lesznek, mint új korukban.

Az alkatrész mosóval hatékonyan tisztíthatja meg a kis és nagy motoralkatrészeket

Az alkatrészmosó berendezés kapacitása max. 150 l, és legfeljebb 90 l oldószerhez lett tervezve. A tisztítószer feltöltésekor fedje le a szivattyúhoz való hozzáférést oldószerrel. Csak ekkor üzemel a szivattyú teljes kapacitással. A szivattyú 2.7-3.6 l/perc áramlási sebességgel működik, így az összes felületet, még a kis réseket is alaposan, erőteljes sugárral tisztíthatja meg. A mosóecset segítségével még alaposabban dolgozhat: a kefét kényelmesen vezetheti a tömlőn, és még a szűk fugáknál is első osztályú eredményeket érhet el.

A medence négy lábon áll, és kényelmes munkamagasságot biztosít. A fedél automatikusan bekattan, amikor kinyitja, így Ön mindig biztonságosan és akadálytalanul dolgozhat. Vészhelyzet, például tűz esetén a fedél automatikusan becsukódik. Az alkatrészmosó berendezés robusztus acélszerkezettel rendelkezik, és egy műhelyből sem hiányozhat!

MŰSZAKI ADATOK