Tétel: EX10061950

|

Modell: MSW-M-LP-ABP-800

Automata fenékvízszivattyú extra alacsony profillal - 3 m emelőmagasság - 50 l/min áramlási sebesség

24 190,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • Hatékony - nagy áramlási sebesség: 50 l/perc akár 3 m emelőmagasságnál is
  • Sokoldalú - a 19/25/29 mm-es kivezetési átmérővel és az extra alacsony profillal ideális csónakokhoz, lakókocsikhoz, tavakhoz, medencékhez és még sok máshoz.
  • biztonságos – porálló, IP68 védettségi osztályú, és legfeljebb 1,5 m mélységig vízbe meríthető
  • ellenálló – legfeljebb 43 °C-os vízhőmérsékleten 
  • tartós – a kiválasztott anyagok különösen ellenállóak a korrózióval és a külső behatásokkal szemben

TERMÉK LEÍRÁSA

Az automata fenékvízszivattyú nagy áramlási sebességgel és extra alacsony profillal

Az MSW automata fenékvíz szivattyú az egyszerű kezelhetőséget nagy teljesítménnyel és maximális élettartammal kombinálja. Alacsony profiljával és könnyű súlyával a kiváló minőségű hajófelszerelés egyszerű telepítést biztosít - még a nehezen hozzáférhető helyeken is. A rendkívül csendes működés és az alacsony rezgések miatt a fenékvízszivattyú egyaránt alkalmas hajókon és lakókocsikban, valamint tavakban, medencékben vagy más területeken történő használatra.

Biztonságos fenékvízszivattyú akár 43 °C-os vízhőmérsékletre is

Az 50 l/perc áramlási sebességgel, akár 3 m emelőmagasság mellett a fenékvízszivattyú hatékonyan és megbízhatóan működik - akár 43 °C-os vízhőmérsékleten is. A zökkenőmentes működést a 19/25/29 mm átmérőjű, változó méretű kifolyó biztosítja.

A hajó fenékvízszivattyú esetében az MSW különös hangsúlyt fektetett a biztonságra és a tartósságra. Az IP68-as védelmi osztályú készülék nemcsak homokálló, hanem 1,5 m mélységig víz alatt is képes hosszabb ideig gond nélkül működni. A tartós műanyagból (ABS) készült házzal és a rozsdamentes acélból készült motortengellyel a fenékvízszivattyú különösen ellenálló a külső behatásokkal és a korrózióval szemben, és hosszú évekig ellenáll a legkeményebb tengeri alkalmazásoknak is.

MŰSZAKI ADATOK