Tétel: EX10060644

|

Modell: MSW-AOBELT476-800

Csiszolószalag - 760 x 40 mm - 800-as csiszolópapírral

12 699,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • kezelhetőek vele különböző csövek, maximum 180 mm-es átmérőig
  • praktikus, 5 darabbó álló készlet
  • különösen sima és egyenletes eredmények a 800-as erősségű szemcsézettségnek köszönhetően
  • rugalmas csiszolóanyag stabil pamutbázissal
  • alkalmas különböző márkájú cső szalagcsiszolókhoz

TERMÉK LEÍRÁSA

Csiszolószalag - 760 x 40 mm - 800-as csiszolópapírral

Az MSW termékcsaládhoz tartozó AOBELT476-800 csiszolószalagot 800-as szemcsézettel praktikus 5 darabos készletben kínáljuk, amely tökéletes kiegészítője az MSW által gyártott cső szalagcsiszolónak. Termékünk alkalmas professzionális fémmegmunkálásra, különösen csiszolásra, tisztításra és kerek formájú fémek polírozására.

Rendelje meg a kiváló minőságű 5 darabos alumínium-oxid csiszolószalag készletet.

Minden csiszolószalag alumínium-oxidból készült, amely az egyik leggyakrabban használt csiszolóanyag: Szalagunk kopásálló, illetve robosztus, így tökéletes kiegészítője munkálatainak. Ezenkívül a csiszolóanyagot stabil pamutbázissal is ellátuk. A 800-as erősségű szemcsézettségnek köszönhetően rendkívül finoman, simán és egyenletesen csiszolt felület érhető el, ami bebizonyítja, hogy igaz a mottó, miszerint minél magasabb a szemcsézettség, annál finomabb a végeredmény.

A szalag méretei 760 x 40 mm, amelynek eredményeképpen tökéletesen kezelhetőek vele különböző csövek, maximum 180 mm-es átmérőig. A szalagok rugalmasak, magas szakítószilárdságúak, valamint gyorsan és egyszerűen cserélhetőek.

A praktikus 5 darabból álló csomag nem csak a cégünk által forgalmazott MSW termékekkel kompatibilis, hanem más gyártók megfelelő parméterekkel rendelkező áruival is használható. Ha felkeltettük érdeklődését csiszolószalagunk iránt, tekintse meg többi hasonló termékünket is, ugyanis különböző méretű és csiszoló szemcsézetű szalagot is forgalmazunk.

MŰSZAKI ADATOK