Akciós
(1) értékelés

Tétel: EX10060631

|

Modell: MSW-INFEXPROL-AKK-B

Expanziós henger - felfújható

35 390,00 Ft 37 890,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • ideális görbe felületek, illetve sarkok megmunkálására is
  • egyénileg beállítható keménység
  • rendkívül rugalmasan használható
  • csiszolószalagok biztonságos rögzíthetősége
  • csiszolószalagok egyszerű kicserélhetősége

TERMÉK LEÍRÁSA

Expanziós henger - felfújható

Az MSW termékcsaládhoz tartozó MSW-INFEXPROL-AKK-B felfújható expanziós henger tökéletes kiegészítője palaszcsiszolóknak, hogyha a különböző polírozási, illetve csiszolási munkálatok elvégzéséről van szó. Innovatív kiegészítőnk egyaránt tökéletesen használható professzinális és otthoni munkálatok elvégzésére. A változtatható légnyomásnak köszönhetően hengerünk keménységi fokozata az egyéni igények szerint állítható be.

Szinte kötelező kiegészítő nehezen megmunkálható fémek esetében!

Az expanziós henger könnyedén felfújható egy egyszerű biciklipumpával vagy kompresszorral. A henger rugalmas felhasználhatósága annak köszönhető, hogy az elasztikus gumi rendkívül jól alkalmazható a különböző felületeken. Ezáltal professzionális megoldást kínál az olyan feladatok elvégzésére, mint például sarokcsiszolás, csiszolás stb. Továbbá a henger segítségével könnyedén kezelheőek különböző karcolások, hegesztési varratok, vagy oxidálodott felületek.

Az MSW-INFEXPROL-AKK-B felfújható henger sokféle csiszolószalaggal használható, amelyek könnyedén felhelyezhetőek a hengerre, illetve használat után egyszerűen kicserélhetőek. Így használható cirkónium, kerámia, Trizact™, 1FOR2-Vlies, SC Vlies, merinói filz, illetve BRIGHTEX® márkájú csiszolóanyagokkal is. A csiszolószalagok a műveletek elvégzése alatt mindvégig biztonságosan rögzítve vannak a hengerre. A termék további előnye: a használat alatt a henger a rugalmas guminak köszönhetően elnyeli a rezgéseket, ezáltal elősegíti a rendkívül precíz munkavégzést.

A henger minden szabványos szerszámmal használható (19 mm). A henger belsejében lévő lyuknak köszönhetően azt rendkívül egyszerűen felhelyezhetjük a paláscsiszolóra. Továbbá a henger szélessége 100 mm, átmérője 30 mm, valamint rendkívül nagy teljesítményű, ugyanis percenként akár 3000 fordulatra is képes. Rendelje meg az MSW márkacsoporthoz tartozó felfújható expanziós hengert, ha könnyedén szeretne elérni professzionális végeredményeket, még a komplikáltabb fémmunkálatok esetében is!

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

01.06.2023

Yo lo he utilizado para otra cosa que no es un lijadora, pero funciona perfectamente.Si lo tuviese que poner una pega, que no es tal, me encontre que el agujero del eje que marca como diametro 19, realmente hace 19.8 mm, por si a alguien le puede servir.