Tétel: EX10061531

|

Modell: MSW-FI-5500

Frekvenciaváltó - 5,5 kW / 7,5 LE - 400 V - 50–60 Hz - LED

144 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • erőteljes – legfeljebb 5,5 kW / 7,5 LE teljesítménytartománnyal, 400 V háromfázisú feszültség támogatása esetén
  • precíz – vektorvezérlés (szenzorral és anélkül), valamint V/F vezérlés az optimális forgatónyomaték görbe érdekében
  • egyszerű – LED kijelző az egyszerű beállításhoz és vezérléshez
  • sokoldalú – különböző illesztőegységek és kiterjedt paraméterek a konfigurációhoz az elrérő alkalmazási területekhez
  • biztonságos – a túlmelegedés elleni, a túl magas és túl alacsony feszültség-,  a túláram-, a túlterhelés- és a rövidzárlat-védelemmel többszörösen védett motoroknak köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

A megfelelő fordulatszám érdekében: frekvencia váltó az MSW-től

Az MSW-FI-5500 frekvencia váltó az MSW-től hatékony vezérlést kínál az optimális forgatónyomaték görbe és a magas indító foragtónyomaték érdekében. Számos illesztőegységével, és kiterjedt paramétereivel a konfigurációhoz a frekvencia átváltó ideális számos különböző alkalmazási területre és felhasználáshoz. Optimalizálja a teljesítményt, és csökkentse a fúrógépek, az esztergák, a marógépek, a szivattyúk, a szellőztetők,  ventilátorok, a futószalagok, a centrifugák, a szerszám-, csomagoló- vagy textilgépek és más motoros gépek energiafogyasztását!

Sokoldalú és egyszerűen kezelhető motorvezérlési megoldás

A frekvenciaváltó számos beállítási lehetősége a felhasználóbarát LED képernyőn állítható be és szabályozható. A sok manuális beállítási lehetőség mellett, mint például késleltetési idő vagy a frekvencia, az automatikus előbeállítások gondoskodnak a biztonságos és problémamentes működésről. Az automatikus feszültségszabályozásnak köszönhetően a kimeneti feszültség állandó marad akkor is, ha a hálózati feszültség változik. A forgatónyomaték, az áram és a feszültség automatikus korlátozása megakadályozza a kikapcsolódást működés közben, és védi a frekvenci átalakítót és a motort is. Az eszköz pontos értékei és konfigurációs lehetőségei a műszaki táblázatban találhatók meg.

Az igazítási lehetőségek mellett a számos illesztőegység biztosítja a széleskörű alkalmazási lehetőségeket. Ide tartoznak: a többfunkciós és IO bővítőkártyák, az RS485 és a CANIlink kommunikációs kártyák, valamint a PG kártyák differenciál bemenethez, a forgó transzformátor, és az OC bemenet. Szabványosan öt digitális terminál (egy a nagysebességű 100 kHz-es impulzusbemenethez) és két analóg bemeneti terminál (0–10 V és 0–10 V / 4-20 mA) áll rendelkezésre. Ezen felül öt digitális bemeneti terminál és egy analóg bemeneti terminál (0–10 V) növelhető meg. A kimeneti területhez szabványosan egy nagysebességű impulzus kimeneti terminál, egy digitális és egy analóg kimeneti terminál (0–20 mA / 0–10 V) és egy relé kimeneti terminál áll rendelkezésre. Ezenkívül bővítésként hozzáadható egy digitális kimeneti terminál és egy analóg kimeneti terminál (0–20 mA / 0–10 V), valamint egy relé terminál.

Megjegyzés: Ezt a készüléket csak olyan helyeken használja, ahol nincs közvetlen napsugárzás, nincs magas porterhelés, és nincsenek a közelben maró vagy gyúlékony gázok, olajköd, gőz, víz, só vagy hasonló hatások!

MŰSZAKI ADATOK