Tétel: EX10062158

|

Modell: MSW-TW-ET30000

Gázolajos hőlégfúvó - 28600 W - 38 l

269 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • erőteljes – 28600 W-os teljesítményével 1560 m³/h meleg levegőt termel
  • nagy terület – a 450 °C-os kimeneti hőmérsékletnek köszönhetően a készülék nagyon gyorsan felfűti az akár 185 m²-es helyiségeket és termeket is
  • hatékony – a hőmérséklet a LED kijelzővel ellátott kezelőpanel segítségével szabályozható
  • mobil – a két nagy kerékkel és egy fogantyúval ellátott alváz lehetővé teszi az egyszerű szállítást
  • biztonságos – a túlmelegedés elleni védelem és a lángérzékelő gondoskodik a maximális biztonságról

TERMÉK LEÍRÁSA

Mobil gázolajos hőlégfúvó nagy helyiségekbe

Legyen szó raktárakról vagy fesztiválsátrakról, a MSW gázolajos hőlégfúvójával gyorsan és hatékonyan melegítheti fel kellemes hőmérsékletűre nagyméretű helyiségeket is. Fűtőközegként a 38 l-es tartályban szállítható dízelüzemanyag szolgál. Helyezze a dízel hőlégfúvót a praktikus alvázra, és biztosítson optimális hőmérsékletet a munkavégzéshez építkezéseken, raktárakban vagy a műhelyben.

Az Ön megbízható hőforrása – dízel hőlégfúvó az MSW-től

A 28600 W-os fűtőteljesítménynek és az 450 °C-os kimeneti hőmérsékletnek köszönhetően gyorsan elérheti a kívánt hőmérsékletet, amelyet a LED kijelzővel szabályozhat. A termosztát ellenőrzi a külső hőmérsékletet, és fűteni kezd, ha az a beállított érték alá csökken. Teljes teljesítmény mellett a dízel fűtés 1560 m³/h forró levegőt termel, amelyet a ventilátor egyenletesen oszt el a helyiségben. A dízel hőlégfúvó teljesítményértékei garantálják a kellemes munkahőmérsékletet akár 185 m²-es helyiségekben is.

A dízel fűtőtest egy alvázhoz van rögzítve, és a két kerék, valamint a kényelmes markolat segítségével könnyedén mozgatható. A fűtőtest gázolajjal működik, amelynek a tárolására a 38 l-es tartály szolgál. 2.05 kg/h fogyasztásával a diesel fűtés rendkívül hatékony.

Az Ön biztonsága érdekében az ellenálló acéllemezből készült gázolajos fűtőberendezés számos biztonsági funkcióval lett felszerelve. A detektor érzékeli az ellenőrizetlen lángokat, és automatikusan kikapcsolja a készüléket. A hőlégfúvó továbbá túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik, amely garantálja a biztonságos folyamatos működést, így mindig megbízható hőforrás áll rendelkezésre a különböző helyiségekben. A dízel hőlégfúvó használata során ügyeljen arra, hogy a helyiségek mindig jól szellőzzenek.

MŰSZAKI ADATOK