Tétel: EX10061158

|

Modell: MSW-TY-2

Gumiabroncs booster - 38,5 L - 6-8 bar

53 290,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • egyszerű – kényelmes használat és hatékony megtöltés, még problémás gumiknál is
  • erőteljes - 6-8 bar-al abroncsok másodpercek alatt feltölthetők
  • tágas - 38,5 l űrtartalommal
  • biztonságos - integrált nyomásmérő és biztonsági szelep
  • tartós - a porszórt vasból készült stabil kialakításnak hála

TERMÉK LEÍRÁSA

Az MSW gumiabroncs booster segítségével a gumiabroncs másodpercek alatt a felnin van

Nagy erőfeszítés nélkül a gumit a felnire húzni és levegővel megtölteni: Az MSW gumiabroncs booster segítésével ez egy kézmozdulat alatt elvégezhető. A személygépkocsi szerszám könnyen kezelhető, tökéletes vastag, valamint vékony gumiabroncsokhoz és nehéz munkálatok során is – mint például a tárolás miatt eldeformált gumiknál – a hatékony megoldásnak bizonyul.

Belső nélküli gumik felhúzása és felfújása személygépkocsikhoz, teherautókhoz vagy motorkerékpárakhoz

A légágyú egy pneumatikus gumiabroncs felszerelő segítség minden elterjedt, belső nélküli gumikhoz. Ez lehetővé teszi a gumiabroncs könnyű felni peremre való helyezését fekvő vagy álló helyzetben. Az eszköz egyszerű használatának és kompakt méretének hála a felszerelés a műhely bármely pontjában elvégezhető.

A gumiabroncs booster-t biztonságos használatra tervezték. A 6 és 8 bar között lévő üzemi nyomással ellátott levegőellátás manuálisan vezérelhető egy gömbcsap segítségével és egy biztonsági szeleppel is biztosítva van. A pontos, színes skálával ellátott manométeren a nyomás pontosan ellenőrizhető. Ezáltal az összes nyomási érték egy szempillantás alatt látható és ellenőrizhető.

A 38,5 literes teljes kapacitással a levegő booster alkalmas hosszadalmas használatra magánháztartásokban, valamint professzionális műhelyekben is. A porbevont vas kialakításának hála rendkívül karcálló, robusztus és tartós – még kemény használatok során is. Ennek ellenére továbbra sem ajánlott leejteni a gumi booster-t és csakis nyomás mentesen tárolandó és szállítandó. Ezenfelül felhasználatkor a felnit, valamint gumit, továbbá a gumi booster-t is biztosítani kell visszaütés ellen, mivel e eszköz magas nyomással dolgozik.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK