(1) értékelés

Tétel: EX10061690

|

Modell: MSW-MOE-G-2.5

Hajómotor - 3 LE

125 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • erős – 3 LE motorteljesítmény a megfelelő hajómeghajtás érdekében
  • hatékony – egyszerűen és gyorsan rögzíthető a csónakhoz
  • praktikus – 360°-ban forgatható fogantyú zárral
  • hosszú működési idő – a 1,3 l-es tartálytérfogatnak köszönhetően
  • erőteljes – gyors meghajtás 6500 fordulat/perc sebességgel

TERMÉK LEÍRÁSA

Hajómotor az MSW-től a hajójához!

Ha hajójába új motorra vagy meghajtásra van szüksége, akkor az MSW-MOE-G-2.5 az MSW-től ideális választás az Ön számára! Abszolút erő, kiváló minőség, tartós anyagok és hosszú hajózási idő. A hajómotor a ötvözi egy kifogástalan motor összes előnyét és lenyűgözően néz ki!

Abszolút erő a hajó motornak köszönhetően!

A 4 ütemű hajómotor motorteljesítménye 3 LE, illetve 2,2 kW. A 6500 fordulat/perc forgási sebesség és a 53.2 ccm lökettérfogat gondoskodik a nagy teljesítményről és a sebességről. A léghűtésnek köszönhetően a hajó motor hosszú időn keresztül működtethető túlmelegedés nélkül.

1,3 l tartálytérfogat garantálja a hosszú vezetési élményt, mialatt a motor gond nélkül kezelhető egy kézzel. A motor könnyen irányítható a zárral ellátott 360°-ban forgatható foganytú segítségével. A fogantyú hossza 460 mm, és a motor manuálisan indítható.

A műanyagnak és az alumíniumötvözetnek köszönhetően a hajómotor kiváló minőségű, hosszú életű, és modern design magas színvonalú megjelenést kölcsönöz hajójának. A hajó motort biztonsági zár védi a lopás ellen. A motor könnyen összeszerelhető.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

01.06.2023

Ben benieuwd hoe ver de acceleradius is van deze motor met een tankinhoud 1,3 en hoeveel decibel geluid dit leuke motortjes produceert. Wellicht is deze of de sterkere uitvoering geschikt voor onze lichte rondvaartbootjes. We horen graag. www.thebluewaters.nl