Tétel: EX10061138

|

Modell: MSW-SBR-01

Hosszbordás szíj szerszám - univerzális - 5 darabos

20 590,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • professzionális – stretchszíjak anyagbarát le- és felszerelése
  • univerzális – Ford, Alfa-Romeo, BMW, Citroën, Chrysler, Fiat, Mazda, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Smart, VW, Volvo feszítőgörgő mentes motorokkal kompatibilis
  • pontos – a szerszám tökéletesen illeszkedik a motor elemeihez és ezáltal egyszerűen használható
  • tartós – szerszámanyag nagyon ellenálló
  • védelmező – alacsony kopás és biztonságosan használható
  • praktikus - műanyag szerszámosláda kényelmes fogantyúval

TERMÉK LEÍRÁSA

Univerzális hosszbordás szíjszerszám stretchszíjak megfelelő felszereléséhez

A MSW felszerelései és szerszámai közé tartozó MSW-SBR-01 hosszbordás szíj szerszámmal feszítőeszköz mentes motorok ékszíjai – mivel ezek egyre gyakrabban kerülnek használatra – egyszerűen kiszerelhetők vagy beszerelhetők. A speciális szerszám tökéletes PSA- és Ford-motorokhoz, valamint számos Alfa-Romeo, BMW, Citroën, Chrysler, Fiat, Mazda, Opel, Renault, Seat, Skoda, Smart, VW és Volvo modellekhez. Széleskörű használatóságával e személygépjármű szerszám nagyszerűen felhasználható professzionális műhelyekben, de saját garázsban is.

Széles kompatibilitás és anyagkedvező le- és felszerelés a stretch ékszíj szerszámmal az MSW-től

Új motorgenerációk egyre gyakrabban szíjfeszítők nélkül működnek. Ehelyett egyre gyakrabban kerülnek hosszbordás szíjak felhasználásra, melyek viszont cserekor egy speciális szerszámot igényelnek. Ehhez az MSW le- és felszerelő szerszámkészlete a tökéletes megoldás szinte minden autómotormodellhez, mely nem tartalmaz feszítőgörgőt. Az ötdarabos ékszíj szerszám mindent tartalmaz, amely a hosszbordás szíj anyagbarát be- és kiszereléshez szükséges. A csomagban talál két leszerelő szerszámot, valamint három különféle kialakítású feszítősegítőt, ezzel biztosítva a professzionális cserét az új szíj megsértése nélkül.

A szerszámok robusztus anyagból készültek, ennek hála minden kihívásnak megfelelnek. A szerszámok tartósságuknak és hosszú élettartalmuknak hála hosszú időn át és nagy erőfeszítéssel használhatók. Ezenkívül a motorok beállításához szükséges szerszámok egyedi elemei optimálisan az ékszíjcserére lettek kialakítva, ezáltal biztonságos és hatékony munkavégzést eredményeznek. A kezelés nagyon egyszerű és érthető.

A személygépkocsi szerszámkészlet egy praktikus műanyag tokban kerül forgalomba, amely minden elemhez külön mélyedést tartalmaz. Mivel a ház maga nagyon kompakt, könnyen elhelyezhető bármely műhelyben. A praktikus fogantyúval a tok kényelmesen hordható és szállítható.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK