Trustpilot
Akciós
(2) értékelés

Kormányösszekötő rúd kulcs - 4 részes készlet - 30–35 mm, 35–40 mm, 40–45 mm

28 790,00 Ft 30 874,35 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10061771

|

Modell: MSW-TRRI-4

Legalacsonyabb ár garancia
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
28 790,00 Ft
3+
5%
27 350,50 Ft
5+
10%
25 911,00 Ft
10+
15%
24 471,50 Ft
Főbb jellemzők
  • univerzális – megfelelő szinte minden forgalomban lévő személygépkocsi- és furgonmodellhez
  • rugalmas – a nyitott felépítésnek köszönhetően egyszerűen szerelhetők a hosszú kormányösszekötőrudak
  • tökéletes illeszkedés – kiterjedt alkalmazási terület a cserélhető fejeknek köszönhetően
  • robusztus – hosszú élettartam a kopásálló szénacél-konstrukciónak köszönhetően
  • mobilis – praktikus szállítókoffer a tiszta és rendezett tárolás érdekében
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

Univerzálisan alkalmazható kormányösszekötőrúd kulcs az MSW-től

A könnyen kezelhető kormányösszekötőrúd kulcs lehetővé teszi az axiál csukló szakszerű szétszerelését számos autóban anélkül, hogy le kellene választani a kormányösszekötőrudat a válaszfalról. Az MSW kormányösszekötő rúd lehúzó készlete professzionális, speciális szerszámokat tartalmaz különböző járművek axiál csuklóinak cseréjéhez.

A kormányösszekötő rúd leszedő készlettel időt és fáradságos munkalépéseket spórolhat meg

Az eszköz a legegyszerűbb és leghatékonyabb módszert kínálja az autók axiál csuklóinak a cseréjéhez. Más kereskedelmi forgalomban kapható szerszámok használata során károk keletkezhetnek az autó egyes részein valamint a felhasználó is megsérülhet. Az MSW axiál csukló ki-be szerelő kulcsával azonban rendkívül biztonságos a munkavégzés.
Elhelyezkedéséből kifolyólag az axiál csukló meglazítása gyakran nagy szakértelmet és sok időt igényel. Spórolja meg az időigényes munkalépéseket, és tegye egyszerűbbé a bonyolult munkafolyamatokat a 4 részes kormányrúd szerelő szerszám segítségével! A készlet három, eltérő méretű (30–35 mm, 35–40 mm, 40–45 mm) fejből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek a különböző járműmodellekhez. A nyitott kialakításnak köszönhetően a szerszámokkal hosszabb kormányösszekötő rudak is gond nélkül felszerelhetők.
Az axiál csukló biztonságos szétszereléséhez először válassza ki a megfelelő átmérőt, és csavarja a megfelelő fejet a szerszámra. Ezután óvatosan csúsztassa a kormányösszekötőrúd kulcsot az axiál csukló fejére, majd egy racsni segítségével lazítsa meg a csuklót. 
Az axiál csukló lehúzó robusztus szénacélból készült, vagyis a szerszámelemek még intenzív igénybevétel esetén is rendkívül ellenállóak és tartósak. A kormányrúd szerelő szerszámmal még a nehéz szerelési munkálatok is hatékonyan és biztonságosan végezhetők el. Helyszíni kiszállások esetén, vagy amikor a szerszámkészlet használaton kívül van, az eszközök tisztán és rendezetten tárolhatók a mellékelt szállítókofferben. A műhelyben rend van, és a szerszámok kéznél vannak, amint azokra szükség van!

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

2 értékelés alapján

Rendezés :

7 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo France

értesítés

A termék megfelel az elvárásaimnak, kiváló szállítási idővel. Nagyon ajánlom ezt az oldalt tudása és jó árai miatt. Habozás nélkül rendelnék.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve ManoMano France

Nikkel nincs mit mondani és gyors szállítás

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket