Tétel: EX10061771

|

Modell: MSW-TRRI-4

Kormányösszekötő rúd kulcs - 4 részes készlet - 30–35 mm, 35–40 mm, 40–45 mm

28 790,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • univerzális – megfelelő szinte minden forgalomban lévő személygépkocsi- és furgonmodellhez
  • rugalmas – a nyitott felépítésnek köszönhetően egyszerűen szerelhetők a hosszú kormányösszekötőrudak
  • tökéletes illeszkedés – kiterjedt alkalmazási terület a cserélhető fejeknek köszönhetően
  • robusztus – hosszú élettartam a kopásálló szénacél-konstrukciónak köszönhetően
  • mobilis – praktikus szállítókoffer a tiszta és rendezett tárolás érdekében

TERMÉK LEÍRÁSA

Univerzálisan alkalmazható kormányösszekötőrúd kulcs az MSW-től

A könnyen kezelhető kormányösszekötőrúd kulcs lehetővé teszi az axiál csukló szakszerű szétszerelését számos autóban anélkül, hogy le kellene választani a kormányösszekötőrudat a válaszfalról. Az MSW kormányösszekötő rúd lehúzó készlete professzionális, speciális szerszámokat tartalmaz különböző járművek axiál csuklóinak cseréjéhez.

A kormányösszekötő rúd leszedő készlettel időt és fáradságos munkalépéseket spórolhat meg

Az eszköz a legegyszerűbb és leghatékonyabb módszert kínálja az autók axiál csuklóinak a cseréjéhez. Más kereskedelmi forgalomban kapható szerszámok használata során károk keletkezhetnek az autó egyes részein valamint a felhasználó is megsérülhet. Az MSW axiál csukló ki-be szerelő kulcsával azonban rendkívül biztonságos a munkavégzés.

Elhelyezkedéséből kifolyólag az axiál csukló meglazítása gyakran nagy szakértelmet és sok időt igényel. Spórolja meg az időigényes munkalépéseket, és tegye egyszerűbbé a bonyolult munkafolyamatokat a 4 részes kormányrúd szerelő szerszám segítségével! A készlet három, eltérő méretű (30–35 mm, 35–40 mm, 40–45 mm) fejből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek a különböző járműmodellekhez. A nyitott kialakításnak köszönhetően a szerszámokkal hosszabb kormányösszekötő rudak is gond nélkül felszerelhetők.

Az axiál csukló biztonságos szétszereléséhez először válassza ki a megfelelő átmérőt, és csavarja a megfelelő fejet a szerszámra. Ezután óvatosan csúsztassa a kormányösszekötőrúd kulcsot az axiál csukló fejére, majd egy racsni segítségével lazítsa meg a csuklót. 

Az axiál csukló lehúzó robusztus szénacélból készült, vagyis a szerszámelemek még intenzív igénybevétel esetén is rendkívül ellenállóak és tartósak. A kormányrúd szerelő szerszámmal még a nehéz szerelési munkálatok is hatékonyan és biztonságosan végezhetők el. Helyszíni kiszállások esetén, vagy amikor a szerszámkészlet használaton kívül van, az eszközök tisztán és rendezetten tárolhatók a mellékelt szállítókofferben. A műhelyben rend van, és a szerszámok kéznél vannak, amint azokra szükség van!

MŰSZAKI ADATOK