Tétel: EX10061591

|

Modell: MSW-WOT-68

Mobil kármentő tálca - 75 L - Kézi pumpa

109 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • hatékony – nagy, 75 l-es kapacitás, lapos design
  • egyszerű – a Kézi pumpa legfeljebb 20 l/perc áramlási sebességet tesz lehetővé
  • praktikus – a fedőrács megakadályozza az olaj szennyeződését
  • mobil – a négy keréknek köszönhetően, amelyek közül kettő fékkel van felszerelve
  • tartós – acélszerkezet kiváló minőségű porbevonattal

TERMÉK LEÍRÁSA

Minimális magasság maximális kapacitással: mobil kármentő tálca kézi pumpával

Az MSW-WOT-68 alacsony kármentő tálca ideális számos különböző jármű alá az olaj leeresztéséhez, illetve bárhova, ahol szűk a hely. A robusztus kialakításával, összecsukható fogantyújával és négy kerekével a fáradt olaj gyűjtő lehetővé teszi az egyszerű szállítást és a hordók tiszta megtöltését. A sokoldalú felhasználási lehetőségeknek köszönhetően a mobil kármentő tálca az MSW szerszámai és készülékei küzül elengedhetetlen segédeszköz minden autószerelő műhelybe.

Tiszta és hatékony munkavégzés az MSW olajcsere szerszámaival

Az olajleeresztő edény garantálja a tiszta és hatékony munkavégzést. A széles peremnek köszönhetően minimálisra csökken a fröccsenésveszély és a fedőrács megbízhatóan akadályozza meg az olaj szennyeződését. Ha a kármentesítő tálca megtelt 75 l-ig, gyorsan és tisztán üríthető ki a Kézi pumpa segítségével, 20 l/min áramlási sebességgel.

A fáradt olaj gyűjtő egy összecsukható 730 mm hosszú fogantyúval és négy kerékkel rendelkezik, amelyből kettő fékekkel van felszerelve. Az olajgyűjtő tálca könnyen manőverezhető, és biztonságosan parkolható le. A gyűjtőedény megfelelő tiszta töltéshez, könnyű szállításhoz és folyadéktartályok biztonságos tárolásához is.

A professzionális személygépkocsi szerszámoknak meg kell felelniük a legmagasabb követelményeknek a mindennapi munka során, valamint elengedhetetlen a stabilitás és a hosszú élettartam. A kármentő tálca  robusztus acélszerkezete kiváló minőségű porbevonattal van ellátva. A fáradt olaj gyűjtő anyaga és a magas színvonalú kivitelezés garantálják az eszköz hosszú élettartamát és a kifogástalan működést még intenzív használat esetén is.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények