Tétel: EX10061781

|

Modell: MSW-ETT-VW-118

Motorvezérlés beállító szerszám - VW - Audi - Seat - Skoda - 1.0, 1.2, 1.4 TSI / TFSI

33 190,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • univerzális – megfelelő számos VW, Seat, Skoda és Audi járműmodellhez
  • tökéletes illeszkedés – a szerszámok optimálisan illeszkednek számos VW, Seat, Skoda és Audi motor elemeihez
  • tartós – robusztus és ellenálló szénacél hosszú élettartammal
  • véd – minimális kopás és biztonságos használhat
  • mobilis – praktikus szállítókoffer a tiszta és rendezett tároláshoz

TERMÉK LEÍRÁSA

A motor újra jól működik! Motorvezérlés beállító szerszám profiknak

Ha VW, Seat, Skoda vagy Audi autómotorokat javít: az MSW-nek, a kiváló minőségű személygépkocsi szerszámok szakértőjének vezérlésrögzítő szerszámával nem jelent többé gondot a motor időzítésének ellenőrzése és beállítása. A szállítási csomagban található alkatrészeknek köszönhetően a vezérlésrögzítő igazi multifunkcionális segédeszköz a garázsban és műhelyben.

Vezérlésrögzítő az MSW szerszámai és készülékei közül

A vezérműtengely rögzítő segítségével még bonyolult munkákat is megfelelően végezheti el különböző, 1,0, 1,2 vagy 1,4 literes TSI és TFSI motorokkal rendelkező VW, Audi, Seat és Skoda járműmodelleken. A professzionális motorbeállító szerszám alakja optimálisan illeszkedik a motor elemeihez, vagyis az eszköz használata rendkívül egyszerű. A rögzítő szerszám biztosítja a leghatékonyabb módot a motor rögzítésére és beállítására. Más forgalomban lévő szerszámok használata során károk keletkezhetnek a motor alkatrészeiben és az azokat használó személy testi épségében, az MSW szerszámkészletével a munka azonban biztonságos, és csak a legkevesebb kopással jár.

A robusztus és tartós szénacélból készült szerszámok megbízható szolgáltatást nyújtanak Önnek hosszú éveken át, vagyis a szerszám készlet nem hiányozhatnak egyetlen professzionális gépjárműjavító-műhelyből, de az igazán ambiciózus hobbiszerelők garázsaiból sem! Ügyfelekhez való kiszállás esetén, vagy amikor a vezérlésrögzítő szerszám használaton kívül van, az összes eszköz tisztán és rendezetten tárolható a mellékelt polietilén szállítókofferben. A műhelyben rend van, és a szerszámok kéznél vannak, amint azokra szükség van!

MŰSZAKI ADATOK