Trustpilot
Nincs értékelés Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Páramentesítő - 50 l / 24 óra - 40–65 m² - 628 m³/h - 7 l - fogantyúval

182 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10062140

|

Modell: MSW-DEH4050H

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan július 18., csütörtök
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
182 990,00 Ft
3+
5%
173 840,50 Ft
5+
10%
164 691,00 Ft
10+
15%
155 541,50 Ft
Főbb jellemzők
  • hatékony – napi 50 liter folyadékot távolít el a szobákból, és egy 7 literes tartályba gyűjti
  • nagy teljesítményű – óránként 628 m³ levegőt keringet a megfelelő szárítás érdekében
  • nagy területekhez – alkalmas 40–65 m²-es helyiségekhez
  • mobil - kerekek és kényelmes fogantyú a könnyű szállításhoz
  • környezetbarát – R290 hűtőközeggel
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

A nedves helyiségek már a múlté a páramentesítővel

Akár új épületekben, akár felújítási munkák során: az MSW építőipari páramentesítőjével száraz falakat kap. A páramentesítő készülék segítségével megakadályozhatja, hogy a nedves falakon penész képződjön, ami költséges utómunkálatokat eredményezne. A száraz falaknak köszönhetően sokkal korábban elkezdheti az olyan utómunkálatokat, mint a vakolás vagy a festés.

Egyszerű, környezetbarát és erős! A párátlanító az MSW-től

Folyamatos működés mellett a párátlanító készülék naponta akár 50 liter nedvességet is eltávolít, amely egyébként felhalmozódna a falakban. A szárító legfeljebb 628 m³/h levegőt keringet, amelyet a 860 W teljesítményű kompresszor segítségével hűt le. Ehhez a készülék az R290-es hűtőközeget használja, amely rendkívül környezetbarát. A lecsapódott folyadék egy 7 literes edénybe gyűlik. A légszárító ideális 40–65 m²-es helyiségekhez.

A páramentesítő készülék LED kijelzővel rendelkezik, amelyen könnyedén beállítható és szabályozható minden szükséges érték. A párátlanító működtetéséhez használja a 24 órás időzítőt. Az építőipari légszárító automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik. A beépített leolvasztási funkció lehetővé teszi a párátlanítást 5 °C-ig. A készülék automatikusan elindul, ha a helyiségben túl magas a páratartalom. A szenzor kijelzője tájékoztatja Önt a hibákról, így megfelelően reagálhat időben. A beépített légszűrő könnyen eltávolítható és tisztítható a többszöri használathoz.

Szeretné áthelyezni a készüléket? Ezt könnyen és kényelmesen megteheti a kerekek és a praktikus fogantyú segítségével, amelyeknek köszönhetően a párátlanító alkalmas nagyobb építkezésekre és több helyiség szárításához.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


Rendezés :

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket